ΕuropeGas σε 300 σημεία στην Ελλάδα !

  2157 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/4/2021

  Η Europegas, είναι μία από τις ηγετικές Ευρωπαϊκές εταιρείες κατασκευής συστημάτων αεριοκίνησης αυτοκινήτου LPG/CNG. Έχει παρουσία στο χώρο από το 1991 και εξάγει τα προϊόντα της σε 44 χώρες του κόσμου.
   
  H εταιρεία Europegas εμπλέκεται στον σχεδιασμό, στην παραγωγή, στην χονδρική πώληση, στην τεχνική υποστήριξη των συνεργατών της-μηχανικών, στην εγκατάσταση συστημάτων σε ιδιώτες, στις επισκευές εξαρτημάτων αεριοκίνησης και στην τεχνική υποστήριξη ιδιωτών σε όλη την Ελλάδα.

  Η νέα οικογένεια προϊόντων της είναι οι εγκέφαλοι EG BASICO,EG AVANCE,EG SUPERIOR, οι πνεύμονες EG PREMO,EG SUPREMO, οι εγχυτήρες EG2000 και ειδικά εξαρτήματα όπως τα φίλτρα στροβιλισμού EG SPINNER. Σχεδιάζονται και παράγονται στο εργοστάσιό της εταιρείας στην Πολωνία.

  Παράλληλα είναι επίσημος αντιπρόσωπος των εγχυτήρων ψεκασμού υγραερίου ΗΑΝΑ κατασκευής Κορέας και εισαγωγέας πολλών ανταλλακτικών και εξαρτημάτων συστημάτων αεριοκίνησης όπως εγχυτήρων RAIL, δεξαμενών ATIKER, σωλήνων FARO, EUROPLAST, SEMPERIT, πνευμόνων TOMASETTO, ATIKER, KME, NIGS, πολυβαλβίδων και πληρώσεων TOMASETTO,ATIKER, πλήθος φίλτρων, σφιχτήρων, συνδέσμων και κάθε λογής προϊόντων και υποπροιόντων χρήσιμων για τον ιδιώτη και τον εγκαταστάτη.

  Τα προϊόντα είναι πολύ δημοφιλή τόσο στις εθνικές αγορές, όσο και στις παγκόσμιες των συστημάτων LPG/CNG χάρη στην εξαιρετική ποιότητα τους και την μακράς διάρκειας απόδοσής τους. Της έχει απονεμηθεί το "Πιστοποιητικό Εταιρικής Αξιοπιστίας". Τα συγκεκριμένο Ευρωπαϊκό πιστοποιητικό αποτελεί μια σημαντική διάκριση και απονέμεται σε επιχειρήσεις που έχουν ξεχωρίσει και διακριθεί έναντι των ανταγωνιστικών τους εταιρειών.

  Στην Ελλάδα η Europegas Hellas λειτουργεί σε συνεργασία με την μητρική εταιρεία ως υποκατάστημα και μοναδικός αντιπρόσωπος από το 2011.

  Το έμπειρο προσωπικό της, εξυπηρετεί 300 περίπου συνεργεία σε όλη την Ελλάδα (σε ανταλλακτικά, τεχνική υποστήριξη και διάγνωση). Η εταιρεία είναι παρούσα σε πολλές εκθέσεις και γεγονότα που αφορούν τον χώρο της αεριοκίνησης και τον χώρο του αυτοκινήτου γενικότερα. Παρά τις αντιξοότητες που συνάντησε ο κλάδος, η διοίκηση θεωρεί ότι η εταιρεία κρατά μια αξιοπρεπή θέση στην ελληνική αγορά που βασίζεται στην ποιότητα των προϊόντων, τις ελκυστικές τιμές, την τεχνική υποστήριξη και τον αλληλοσεβασμό.

  Η ψήφος εμπιστοσύνης των συνεργατών της, είναι μια αναγνώριση που προσφέρει αυτοπεποίθηση και δίνει την ώθηση στο προσωπικό να εργαστεί ακόμη πιο εντατικά ώστε να βελτιωθεί η συνολική εμπειρία και εικόνα της αεριοκίνησης.
   
  EUROPEGAS HELLAS
  Καλέστε:     2109644456
  Δείτε:               www.europegas.com.gr/
  Ακολουθήστε:  www.facebook.com/europegas

  Βρείτε το καλύτερο συνεργείο

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

  προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

  ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

  Γράψε τι ψάχνεις
  Κατάσταση
  Ψάξε ανά κατηγορία
  Μάρκα
  Μοντέλο
  Χρονολογία
   
  Τιμή από
  Τιμή έως
  Εργοστασιακός Κωδικός
  Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών