BRAT: Μηχανήματα καθαρισμού κινητήρων & DPF από την OXYHTECH

BRAT: Μηχανήματα καθαρισμού κινητήρων & DPF από την OXYHTECH

2306 Επισκέψεις στο άρθρο

Η ζήτηση στην αγορά για μηχανήματα καθαρισμού κινητήρων εσωτερικής καύσης αλλά και φίλτρων DPF αυξάνεται συνεχώς. Η BRAT διαθέτει μία ποικιλία μηχανημάτων, μεταξύ των οποίων και της Oxyhtech.

AUTOVISION SAKAR
KONCars - ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΑΘ. ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Γιατί χρειάζονται οι υπηρεσίες καθαρισμού;

Κάθε χρόνο, ο καθαρισμός DPF γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής υπηρεσία στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων ντίζελ, με αποτέλεσμα να αυξάνεται συνεχώς η ζήτηση. Αντίστοιχα, τα μηχανήματα καθαρισμού κινητήρων εσωτερικής καύσης (βενζίνης ή diesel) βοηθούν στην εξάλειψη της αιθάλης, συνεπώς και στη μείωση της εκπομπής καπνού. Οι συχνότεροι έλεγχοι εκπομπών (από τις κρατικές αρχές και την αστυνομία) καθιστούν τα μηχανήματα καθαρισμού DPF ένα απαραίτητο κομμάτι εξοπλισμού για καταστήματα επισκευής αυτοκινήτων και τις επαγγελματικές υπηρεσίες.

Σε όλα τα παραπάνω, αξίζει να υπολογίσουμε και την ταχεία απόδοση της επένδυσης καθώς και τα πιθανά κέρδη που αναμένεται να γίνουν με την αγορά ενός τέτοιο μηχανήματος, γεγονός που ενθαρρύνει όλο και περισσότερες εταιρείες και καταστήματα να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους.  
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Τα μηχανήματα καθαρισμού της Oxyhtech

Η BRAT διαθέτει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων και μηχανημάτων προηγμένης τεχνολογίας της Oxyhtech , που έχουν στόχο τον καθαρισμό των κινητήρων εσωτερικής καύσης και των φίλτρων DPF. Όλα τα προϊόντα και τα μηχανήματα διακρίνονται για την ποιότητά τους, τη σύγχρονη τεχνολογία, την απόδοσή τους και τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας που συμβάλλει στον οικολογικό τους χαρακτήρα και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ας γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι και να δούμε αναλυτικά τι προσφέρουν τα μηχανήματα της Oxytech που διαθέτει η BRAT.
 

H πιο οικονομική λύση για τον καθαρισμό του κινητήρα

Στην ουσία, ο καθαρισμό ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης (ανεξαρτήτως καυσίμου) γίνεται με σκοπό την εξάλειψη της αιθάλης που σχηματίζεται στο εσωτερικό του κινητήρα από την καύση. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται η εκπομπή του καπνού, ενώ παράλληλα βελτιώνεται η απόδοση του κινητήρα και συνεπώς η κατανάλωση καυσίμου.

Η διαδικασία που χρησιμοποιούν τα συγκεκριμένα μηχανήματα είναι μέσω της ηλεκτρόλυσης (με τροφοδοτούμενη ισχύ ενεργού παλμού), που διαχωρίζει το οξυγόνο και το υδρογόνο από το νερό, μετατρέποντάς τα σε αέριο. Η υψηλή θερμική ισχύς του συγκεκριμένου αερίου εγχέεται στον κινητήρα και προκαλεί μία ελεγχόμενη πυρόλυση, που εξαφανίζει τα εναπομείναντα στοιχεία άνθρακα και λοιπά κατάλοιπα που έχουν συσσωρευτεί στον κινητήρα, μέσα σε μόλις 60 λεπτά.

Η χρήση των μηχανημάτων αυτών είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους κινητήρων, είτε πρόκειται για αυτοκίνητα, φορτηγά, γεωργικά μηχανήματα, πλοία, φορτηγά, λεωφορεία, γεννήτριες, αντλίες άρδευσης κ.λπ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιονδήποτε κινητήρα ανεξάρτητα από το ορυκτό καύσιμο που χρησιμοποιείται: ντίζελ , βενζίνη, υγραέριο, βιοντίζελ κ.λπ.

Η γκάμα μηχανημάτων καθαρισμού κινητήρα της Oxytech περιλαμβάνει 3 μοντέλα, MIDI, MAXI και MAXI PLUS που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις του επαγγελματία.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>