Χρήσιμες βασικές πληροφορίες και χρήσιμες συμβουλές σχετικά με τα συστήματα κλιματισμού στα οχήματα.

Όλα τα “tech - μυστικά” για το air condition !

9750 Επισκέψεις στο άρθρο

Το συγκεκριμένο άρθρο περιέχει «προχωρημένες» (τεχνικά) πληροφορίες. Απευθύνεται κυρίως σε τεχνικούς ή σε εκείνους που θέλουν να ξέρουν «εν τω βάθει» τις πληροφορίες για το πώς λειτουργεί κάτι, ότι και αν είναι αυτό με το οποίο ασχολούνται.

 

Αν ανήκετε σε αυτούς, διαβάστε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε μα και χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το σύστημα κλιματισμού του αυτοκινήτου. Αν όχι, υπάρχουν άλλα άρθρα (στο autotriti.gr) που μπορούν να σας συμβουλέψουν τι να κάνετε για το service του A/C σας χωρίς να χρειαστεί να μάθετε εκατοντάδες τεχνικές λεπτομέρειες !

Για την ιστορία...
Κάποτε, το σύστημα κλιματισμού ήταν κάτι που προοριζόταν για τις κοινωνικά, ανώτερες τάξεις. Σήμερα αποτελεί τον βασικό εξοπλισμό σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων. Αλλά πώς επιτυγχάνεται η ψύξη και ποια στοιχεία εμπλέκονται πραγματικά; Βρείτε παρακάτω, όχι μόνο απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις, αλλά και συμβουλές για τη συντήρηση, την αντιμετώπιση προβλημάτων και την επισκευή (από προσωπικό με τα κατάλληλα προσόντα), των συστημάτων κλιματισμού.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός