Θες ένα καθαρό A/C;

2155 Επισκέψεις στο άρθρο

Δες τις λύσεις για τον ασφαλή καθαρισμό και απολύμανση του συστήματος κλιματισμού από την PRO-TEC Hellas/ bluechemGROUP.

ΚΟΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
SLR ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. (ΣΑΛΙΑΡΙΔΗΣ)
1. Ολοκληρωτικός καθαρισμός
Ο καθαριστικός αφρός Air Condition Foam Cleaner προσφέρει ολοκληρωτικό καθαρισμό & απολύμανση του εξατμιστή και του συμπυκνωτή, δυο πολύ σημαντικά μέρη του συστήματος κλιματισμού.

2. Εξουδετέρωση βακτηρίων και μικροβίων
Με το Air Condition Disinfectant πραγματοποιείται πλήρης απολύμανση όλου του συστήματος και ειδικά των αεραγωγών. Όλα τα βακτήρια , οι μύκητες και άλλοι μικροοργανισμοί εξουδετερώνονται χωρίς κανένα κατάλοιπο ώστε το σύστημα κλιματισμού να παρέχει μόνο φρέσκο-καθαρό αέρα. Επίσης μειώνεται σημαντικά ο κίνδυνος αλλεργιών.

3. Φρέσκος - καθαρός αέρας
Η εφαρμογή του Klima Fresh καθαρίζει το σύστημα κλιματισμού και εξαφανίζει όλες τις δυσάρεστες οσμές . Εξασφαλίζει ευχάριστη μυρωδιά φρεσκάδας σε όλο το εσωτερικό του οχήματος.

 Τα πλεονεκτήματα ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ - ΧΗΜΙΚΑ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

  • GOLDEN CARE

    GOLDEN CARE

    Η εταιρία GOLDEN CARE ειδικεύεται στον καθαρισμό και περιποίηση του αυτοκινήτου σας και στην συντήρηση του χρώματος του από γρατζουνιές. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιεί προϊόντα της Williams Racing & Scholl Concepts  
     2105988586 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ