• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Θέματα αγοράς Μεταχειρισμένων

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  9/3/2004
Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/3/2004
Θέματα αγοράς mtx
Μεταχειρισμένο Opel Astra 1,4 5d Basis του 2001
Το Astra ξεχωρίζει για την ποιότητα κατασκευής και την ασφαλή οδική συμπεριφορά του.
Την τελευταία τριετία το Opel Astra είναι ένα από τα δημοφιλέστερα σε πωλήσεις μεταχειρισμένα στη μικρομεσαία κατηγορία. Το 2001 και το 2002 ήταν μέσα στην πρώτη πεντάδα ενώ το 2003 ήταν το πρώτο σε πωλήσεις μεταχειρισμένο της κατηγορίας του.
Το Opel Astra αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές στην αγορά των μεταχειρισμένων, γεγονός που αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στις συνολικές του πωλήσεις. Οι χώροι που προσφέρει το Astra θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες ενός μέσου οικογενειάρχη που ζητάει άνετες συνθήκες μετακίνησης. Κυρίαρχα στοιχεία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι η ποιότητα κατασκευής και η καλή εργονομία. Η καλή ρύθμιση και η σωστή γεωμετρία της ανάρτησης προσφέρουν καλό επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας. Σε δρόμο με στροφές οι κλίσεις του αμαξώματος είναι περιορισμένες ενώ σε εθνικό οδικό δίκτυο επιδεικνύει σταθερότητα ακόμα και με ταχύτητες κοντά στην τελική του. Ο κινητήρας των 1,4 λίτρων ικανοποιεί με την απόδοσή του χαρίζοντας καλές επιδόσεις στο Astra.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Το πέρασμα του χρόνου
Συνολικά το Astra δεν παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα. Ένα σύνηθες πρόβλημα που εμφανίζει και πρέπει να είναι το πρώτο που θα ελέγξετε είναι η εισροή υδάτων στα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα λόγω ελλιπούς μόνωσης, κάτι που διορθώνεται εύκολα. Ένα ακόμη σημείο που θα δώσετε προσοχή είναι η λειτουργία του τιμονιού αφού ορισμένα αυτοκίνητα έχουν παρουσιάσει διαρροή υγρών στο υδραυλικό σύστημα της κρεμαγιέρας. Σπανιότερα ιδιοκτήτες ενός Astra 1,4 ανέφεραν πρόβλημα με την ηλεκτρονική ανάφλεξη, κάτι το οποίο συμβαίνει όταν το αυτοκίνητο έχει ξεπεράσει τα 45.000 χλμ.

Συχνότερα προβλήματα
• Εισροή υδάτων στο εσωτερικό των εμπρόσθιων φωτιστικών σωμάτων.
• Διαρροή υγρών από τη κρεμαγιέρα.
• Μετά τα 45.000 χλμ. προβλήματα στην ηλεκτρονική ανάφλεξη.

Αξίζει να το αγοράσω;
Το Opel Astra αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές για μικρομεσαίο μεταχειρισμένο καθώς προσφέρει συνολικά υψηλή ποιότητα κατασκευής και είναι ασφαλές.