• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Πρώτη επαφή

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  5/12/2006
Πρώτη επαφή
Ο άλλος μου εαυτός!
Χώροι
Διαβάστηκε από 4346 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης:5/12/2006
Περιορισμός διαστάσεων μεν, αρκετή ευρυχωρία δε
Οι πίσω επιβάτες του νέου Honda Cr-v δε θα αντιμετωπίσουν προβλήματα στο διαθέσιμο χώρο για τα γόνατα και τα κεφάλια τους.
Ο περιορισμός των εξωτερικών διαστάσεων του νέου Honda Cr-v και ειδικά του συνολικού του μήκους έχει προκύψει από την απόφαση της Honda να αλλάξει τη θέση της ρεζέρβας κανονικού μεγέθους του αυτοκινήτου και από το εξωτερικό πίσω τμήμα του στο προηγούμενο CR-V, να την τοποθετήσει κάτω από το πάτωμα του χώρου αποσκευών στο νέο μοντέλο. Αυτό άλλωστε καταδεικνύει και το μόλις κατά 10 εκατοστά πιο κοντό μεταξόνιο του αυτοκινήτου. Ως αποτέλεσμα όλων των παραπάνω, το νέο Honda Cr-v έδειξε ότι έχει διατηρήσει τη μεγάλη ευρυχωρία του προκατόχου του, αφού στο πίσω τμήμα του, τρεις ενήλικες επιβάτες μπορούν να βρουν θέση, ενώ και μπροστά υπάρχει μεγάλος χώρος. Αντίστοιχα, και ο χώρος αποσκευών έχει διατηρήσει την κορυφαία του ευρυχωρία (524 λτ. από 527 στο προηγούμενο).
Ο χώρος αποσκευών του νέου Honda Cr-v διατήρησε την κορυφαία ευρυχωρία του (524 λτ.). Στο νέο μοντέλο μάλιστα, το κάθετο άνοιγμα της πόρτας και το ράφι φόρτωσης double deck (προαιρετικά) αυξάνουν σημαντικά την πρακτικότητα.

 
 Νέο Honda Cr-v
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Εσωτερικό
Χώροι
Στο δρόμο
Κινητήρας