" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Θέματα αγοράς Μεταχειρισμένων

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  28/7/2009
Θέματα αγοράς mtx
Μεταχειρισμένο Toyota RAV4 2,0 του 2006
Το δημοφιλές SUV
Διαβάστηκε από 2456 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης:28/7/2009
Το Toyota RAV4 είναι ένα τετρακίνητο μοντέλο, το οποίο προσφέρει ασφάλεια στους επιβάτες του και έχει καλές εντός αλλά και εκτός δρόμου δυνατότητες.
Κινητήρας
Το μηχανικό σύνολο των 2,0 λίτρων του RAV4 διαθέτει σύστημα μεταβλητού χρονισμού των βαλβίδων, με αποτέλεσμα η ιπποδύναμή του να ανέρχεται στους 152 ίππους και στα 194 Nm ροπής. Ο κινητήρας αυτός προσφέρει καλές επιδόσεις στο βαρύ αμάξωμα των 1.558 κιλών και διακρίνεται για την ευστροφία του αλλά και την ελαστικότητά του. Ο θόρυβος που παράγει είναι αισθητός στην καμπίνα, χωρίς όμως να ενοχλεί τους επιβάτες στα μεγάλα ταξίδια.
Οδική συμπεριφορά
Στην άσφαλτο το ιαπωνικό τετρακίνητο μοντέλο είναι αρκετά ασφαλές και παρουσιάζει υψηλή σταθερότητα, ακόμα και με μεγάλες ταχύτητες. Η ανάρτηση ικανοποιεί με τη λειτουργία της, μιας και κατά την προσπέλαση των ανωμαλιών του οδοστρώματος προσφέρει καλή άνεση στους επιβάτες, παράγοντας όμως θόρυβο. Εκτός δρόμου, το RAV4 αφήνει καλές εντυπώσεις, λόγω της καλής και άμεσης λειτουργίας της τετρακίνησης.
Εσωτερικό - Χώροι
Μπαίνοντας στο εσωτερικό του RAV4 συναντάς μία σύγχρονη εικόνα, η οποία συμβαδίζει με την εξωτερική εικόνα του μοντέλου. Η ποιότητα των υλικών είναι καλή, έχοντας παράλληλα και καλή υφή. Η συναρμολόγηση βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα, μιας και εκτός δρόμου δεν παρατηρούνται ενοχλητικοί τριγμοί. Από πλευράς χώρων, οι επιβάτες του ιαπωνικού μοντέλου δε θα αντιμετωπίσουν κανένα απολύτως πρόβλημα, όπως επίσης έχουν άφθονο χώρο για τις αποσκευές τους.
Μεταπωλητική αξία
Σε πολύ καλά επίπεδα κυμαίνεται η μεταπωλητική αξία του μοντέλου, κάτι που οφείλεται στο χαρακτήρα του αλλά και στο όνομα "Toyota".
Value for Money
Καλή είναι η σχέση τιμής - αξίας του RAV4, μιας και ο εξοπλισμός που προσέφερε από τη βασική έκδοση ήταν πλούσιος.
Συν & Πλην
(+): Επιδόσεις, χώροι, αξιοπιστία, πρακτικότητα
(-): Θόρυβος κινητήρα, απουσία κοντών σχέσεων
Το πίσω τμήμα του μοντέλου συμβαδίζει σχεδιαστικά με το υπόλοιπο αμάξωμα, δείχνοντας «φρέσκο» ακόμα και σήμερα.

Το εσωτερικό του RAV4 έχει καλή ποιότητα κατασκευής και διακρίνεται για τη σύγχρονη σχεδίαση.