Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Test

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  23/3/2010
TEST
Spacious Ve(n)ga* (*Vega είναι το πιο λαμπρό αστέρι του αστερισμού Lyra
Χώροι
Διαβάστηκε από 43001 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης:23/3/2010
Κορυφαίοι για μικρό αυτοκίνητο
Μεταξύ των χαρακτηριστικών που εντυπωσιάζουν στο Venga είναι οι κορυφαίοι χώροι για τα δεδομένα της μικρής κατηγορίας, που συγκρίνονται με αντίστοιχους μεγαλυτέρων αυτοκινήτων. Τόσο οι εμπρός επιβάτες όσο και οι πίσω δε θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα, ανεξαρτήτως του αναστήματός τους, αφού το Venga προσφέρει το περισσότερο πλάτος εμπρός, αέρα για τα κεφάλια και τα πόδια πίσω και πορτ μπαγκάζ, από όλα τα ανταγωνιστικά μοντέλα. Παράλληλα, το πίσω κάθισμα είναι συρόμενο σε δύο ανισομεγέθη τμήματα (60:40) και αναδιπλώνεται πολύ εύκολα, με μία μόνο κίνηση, μαζί με το κάτω τμήμα του. Επίσης, το δάπεδο του πορτ μπαγκάζ μπορεί να τοποθετηθεί και πιο ψηλά, αλλά σε αυτή την περίπτωση μένει χωρίς κάλυμμα ο χώρος της ρεζέρβας. Όσον αφορά στη μεγάλη χωρητικότητά του, κυμαίνεται από 314 λτ. έως 570 λτ., ανάλογα τη θέση του πίσω συρόμενου καθίσματος και μετακινούμενου του δαπέδου.
Μετρήσεις χώρων (χλστ.)
Κεφάλι οδηγού65
Κεφάλι πίσω45
Πλάτος εμπρός1.387
Πλάτος πίσω1.309
Πόδια πίσω140
Χώρος αποσκ. (λτ.)440
Ο χώρος για τα γόνατα και τα κεφάλια των πίσω επιβατών είναι κορυφαίος και το επίπεδο δάπεδο διευκολύνει τη φιλοξενία ενός τρίτου ατόμου.
Η χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ είναι 314 λτ. και 444 λτ., με το συρόμενο κάθισμα τοποθετημένο πίσω και εμπρός αντίστοιχα και το μετακινούμενο δάπεδο στο ανώτερο σημείο, αυξάνεται στα 440 λτ. και 570 λτ. αντίστοιχα, με το δάπεδο στο κατώτερο σημείο, και φτάνει έως τα 1.253 λτ., με την αναδίπλωση της πλάτης.
Το πίσω κάθισμα σύρεται σε μια διαδρομή 130 χλστ. και χωρίζεται σε δύο ανισομεγέθη τμήματα (60:40).

 
 Kia Venga 1,4
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
2 βραβεία σχεδιασμού
Εσωτερικό
Χώροι
Στο δρόμο
Κινητήρας
Παθητική ασφάλεια
Τεχνικά χαρακτηριστικά- Εξοπλισμός - Τιμή- Βαθμολογία
Συμπέρασμα