TOYOTA AURIS

TOYOTA AURIS
TOYOTA AURIS
TOYOTA AURIS
  • TOYOTA AURIS
  • TOYOTA AURIS
  • TOYOTA AURIS

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το TOYOTA AURIS

Νέο Toyota Auris! Βρες τιμή, εξοπλισμό, ειδήσεις και άρθρα, Mega Test «Μόνο στο AutoΤρίτη», τεχνικά χαρακτηριστικά και πολλά άλλα. Μην ψάχνεις αλλού, αφού θα βρεις τα πάντα για την αγορά αυτοκινήτου και το Toyota Auris στο autotriti.gr.

20 Δοκιμες για TOYOTA AURIS

70 διαθεσιμα αρθρα για TOYOTA AURIS

Συγκριτικό μεταχειρισμένων: Toyota Auris Hybrid VS VW Golf

ΑΓΟΡΑΖΩ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΣυγκριτικό μεταχειρισμένων: Toyota Auris Hybrid VS VW Golf

Το Toyota Auris και το VW Golf είναι δυο ιδιαίτερα δημοφιλή μικρομεσαία οχήματα. Το Auris δεύτερης γενιάς (2012-2018) και το VW Golf MK7 (2012-2020) έχουν παρόμοια μέση τιμή ως μεταχειρισμένα, γύρω στα 15.000 ευρώ, κάτι που σε συνδυασμό με την ίδια περίοδο κατασκευής τα κάνει άμεσα συγκρίσιμα.

AutoΤρίτη TEST CENTER για TOYOTA AURIS

Ποιο στρίβει καλύτερα, τι χώρους έχει για τα γόνατα και το κεφάλι των πίσω επιβατών, τι πραγματικά χωράει το πορτ-μπαγκάζ, πόσο καλά φώτα έχει, πόσο καλά απορροφάει τους κραδασμούς και τις λακκούβες. Δοκιμασίες που δεν θα βρεις αλλού!

57 ειδησεις για TOYOTA AURIS

Ντέρμπυ κορυφής: Toyota vs VW

ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΟΡΥΦΗΣΝτέρμπυ κορυφής: Toyota vs VW

Ντέρμπι μεταξύ Toyota και VW έχει γίνει τα τελευταία χρόνια η μάχη για την πρωτιά στις πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Μάλιστα μέχρι στιγμής φέτος και στη χώρα μας οι δύο φίρμες βρίσκονται στην πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα. Συγκρίνουμε τα κορυφαία μοντέλα τους.