1 μικρό και 3 νέα crossover παρουσιάζει μέχρι το 2027 η Fiat

1 μικρό και 3 νέα crossover παρουσιάζει μέχρι το 2027 η Fiat

3.137 Επισκέψεις στο άρθρο (4/4/2022)

Τον εμπλουτισμό της γκάμας της ετοιμάζει η Fiat μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, έχοντας στα σκαριά για αυτό το διάστημα το λανσάρισμα ενός μικρού και τριών νέων crossover.

Μικρά αυτοκίνητα και ηλεκτροκίνηση στο πλάνο της Fiat

Στις μικρές κατηγορίες εστιάζει το ενδιαφέρον της η Fiat για τα επόμενα χρόνια, η οποία θυμίζουμε πως από το 2027 και έπειτα στοχεύει να πουλάει στην Ευρώπη μόνο ηλεκτρικά μοντέλα. Μιλώντας για τα βραχυπρόθεσμα πλάνα της ιταλικής μάρκας, ο επικεφαλής της, Olivier François ξεκαθάρισε πως για στα επόμενα πέντε χρόνια ανάμεσα στα λανσαρίσματα θα υπάρξουν ένα μικρό μοντέλο και τρία νέα crossover, με τα σχέδιά τους να έχουν ήδη ολοκληρωθεί.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Έρχεται νέο μοντέλο στο μέγεθος του Punto

Το πρώτο νέο λανσάρισμα θα είναι ένα μικρό μοντέλο με παρόμοιο μέγεθος όπως αυτό του Punto και αναμένεται να παρουσιαστεί το 2023. Το εν λόγω αυτοκίνητο θα βρεθεί πάνω από το 500 στην γκάμα της μάρκας, ενώ ξεκαθαρίζεται πως δεν θα έχει την ονομασία Punto! Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMP, όπως τα Peugeot 208, Opel Corsa και το επερχόμενο Citroen C3, η οποία επιτρέπει εκδόσεις τόσο με κινητήρα εσωτερικής καύσης όσο και ηλεκτρικές.

Crossover o διάδοχος του Panda

Από κει και πέρα ο Olivier François μίλησε και για τα 500 και Panda, τα οποία θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην γκάμα. Μάλιστα τόνισε πως υπάρχει χώρος για ένα νέο crossover μοντέλο που θα τοποθετηθεί δίπλα από το 500 και το 500Χ, ενώ crossover χαρακτήρα θα έχει και ο διάδοχος του Panda, που θα διατηρήσει την ίδια ονομασία. Σε ότι αφορά το τρίτο crossover αυτό θα είναι ο αντικαταστάτης του 500Χ.  

Συνέχεια του άρθρου >>>
MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO