Hyundai Tucson

126.333 Επισκέψεις στο άρθρο
Hyundai Tucson

Η πρόταση της Hyundai στα μικρομεσαία οικογενειακά SUV είναι το Tucson, αναμφίβολα ένας από τους δυνατούς παίκτες στην κατηγορία. Το μεγαλύτερο κεφάλαιο του Hyundai Tucson αφορά την προχωρημένη και εντυπωσιακή εμφάνισή του, με κύριο χαρακτηριστικό την εμπρόσθια μάσκα και τα LED φωτιστικά σώματα που ενσωματώνει σε αυτή ως ένα ενιαίο σύνολο.

Με εσωτερικό πολύ καλό για… mainstream

Το Tucson έχει μια premium προσέγγιση, η οποία εκδηλώνεται έντονα στο εσωτερικό του. Τα υλικά είναι επιλεγμένα με μεγάλη προσοχή, το επίπεδο της συναρμογής είναι εξαιρετικό και ο διάκοσμος έντονα hi-tech χάρη στο μεγάλο πάνελ της οθόνης 10,25 ιντσών του infotainment, που εδράζουν και τα πλήκτρα του κλιματισμού σε συνδυασμό με την 10,25 ιντσών οθόνη του ψηφιακού πίνακα οργάνων. Η εξαιρετική εικόνα του εσωτερικού ολοκληρώνεται με τους πολύ καλή ευρυχωρία, που δεν θα προβληματίσει στο ελάχιστο ακόμα και 5 ενήλικους, αλλά και ο κορυφαίος χώρος αποσκευών 577 λίτρων.

Και diesel και ήπια υβριδικό

Ευτυχώς για τους λάτρεις του diesel, η Hyundai συνεχίζει να προφέρει για το Tucson diesel κινητήρα. Μάλιστα το συνδυάζει με ήπια υβριδικό σύνολο, όντας η πρώτη μάρκα που το εφάρμοσε.

Έτσι λοιπόν, ο 1.600άρης diesel 136 ίππων με ροπή 320 Nm συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα που παίζει το ρόλο γεννήτριας-μίζας και δίνει από 4 έως 12 kW και έως 55 Nm ροπής σε κάθε πάτημα του γκαζιού, με αποτέλεσμα, κέρδος σε οικονομία καυσίμου και επιδόσεις.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε όλες τις δοκιμές του Hyundai Tucson
 

Σελίδα 110 diesel προτάσεις στην ελληνική αγορά
Σελίδα 2Alfa Romeo Tonale
Σελίδα 3Audi Q5
Σελίδα 4Citroen C3 Aircross
Σελίδα 5Ford Focus Active
Σελίδα 6Hyundai Tucson
Σελίδα 7Mazda CX-60
Σελίδα 8Mercedes GLA
Σελίδα 9Mercedes GLΕ
Σελίδα 10Opel Grandland
Σελίδα 11SEAT Leon
Mercedes
OPEL