Mercedes GLA

126.364 Επισκέψεις στο άρθρο
Mercedes GLA

Η GLA είναι ένα από τα λίγα μικρομεσαία οικογενειακά SUV που συνεχίζουν να προσφέρονται με diesel κινητήρες. Σε αυτή την περίπτωση συγκεκριμένα, η GLA προσφέρεται με 150 και 190 άλογα, ενώ γίνεται διαθέσιμη και με σύστημα τετρακίνησης.


Η έκδοση 200 d που συνδυάζεται με τετρακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα 2 λίτρων με ισχύ 150 άλογα και 320 Nm ροπής και συνδυάζεται με 8άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Η μέση εργοστασιακή κατανάλωση που ανακοινώνει η Mercedes είναι 5,4 λτ./100 χλμ. και αν βάλουμε στην εξίσωση το ρεζερβουάρ των 43 λίτρων, η diesel Mercedes GLA 200 βγάζει με ένα ντεπόζιτο γύρω στα 800 χλμ..

Σε αφήνει να παίζεις παιχνίδια στη στάνταρ, πλέον, οθόνη των 10,25 ιντσών

Στο εσωτερικό της GLA πλέον από τη βασική έκδοση θα συναντήσουμε στάνταρ οθόνη 10,25 ιντσών για την υποστήριξη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας (infotainment). Ίδιας διάστασης είναι και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, που είναι σε συνέχεια της κεντρικής οθόνης δημιουργώντας μια μεγάλη και ενιαία οθονάρα. Μάλιστα υπάρχει ειδικό πακέτο εξατομίκευσης, που περιλαμβάνει μια σειρά από μίνι-παιχνίδια, με τα οποία ο οδηγός (όντας σε στάση φυσικά) μπορεί να παίξει, μόνος του ή με τους άλλους επιβάτες, παιχνίδια όπως Sudoku, Shuffle Puck, Pairs, Match 3.

Φυσικά σε θέματα ποιότητας δε χωράει η παραμικρή αμφιβολία ως προς το premium της κατασκευής.
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε όλες τις δοκιμές της Mercedes GLA
 

Σελίδα 110 diesel προτάσεις στην ελληνική αγορά
Σελίδα 2Alfa Romeo Tonale
Σελίδα 3Audi Q5
Σελίδα 4Citroen C3 Aircross
Σελίδα 5Ford Focus Active
Σελίδα 6Hyundai Tucson
Σελίδα 7Mazda CX-60
Σελίδα 8Mercedes GLA
Σελίδα 9Mercedes GLΕ
Σελίδα 10Opel Grandland
Σελίδα 11SEAT Leon
ETRANSIT VS ESPRINTER
OPEL