H Hyundai στο Π. Κύπελλο Γυναικών
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H Hyundai στο Π. Κύπελλο Γυναικών

(23/6/2011)

Λίγες μόνο ημέρες πριν την έναρξη του Παγκόσμιου Κυπέλλου Γυναικών ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί στη Γερμανία, η Hyundai Motor Company - ένας από τους επίσημους συνεργάτες της FIFA – παρέδωσε επισήμως εκατοντάδες οχημάτων στην τοπική οργανωτική επιτροπή (LOC) συμπεριλαμβανομένων των λεωφορείων που θα μεταφέρουν τις 11 εθνικές ομάδες από τις 16 που έχουν προκριθεί.

Η Hyundai Motor θα παραδώσει 289 επιβατικά και οχήματα ελεύθερου χρόνου (SUV), όπως τα ix35, Santa Fe, ix55 και H1 καθώς και 11 λεωφορεία Hyundai για τις ανάγκες μεταφοράς των εθνικών ομάδων. Τα οχήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν από υψηλόβαθμα στελέχη της FIFA , των εθνικών ομάδων, των μελών της οργανωτικής επιτροπής, τους διαιτητές, τους επίσημους προσκεκλημένους καθώς και τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης καθόλη τη διάρκεια του τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 26 Ιουνίου έως 17 Ιουλίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



&&&& Στην τελετή παράδοσης-παραλαβής παρευρέθησαν ο σούπερ σταρ του γερμανικού ποδοσφαίρου κ. Γιούργκεν Κλίνσμαν, ο οποίος είναι πρεσβευτής του εμπορικού σήματος της Hyundai στη Γερμανία, η κα Steffi Jones Πρόεδρος της τοπικής οργανωτικής επιτροπής (LOC), ο κ. Ulrich Wolter Γενικός συντονιστής της τοπικής οργανωτικής επιτροπής (LOC), ο κ. Werner H. Frey CEO της Hyundai Motor Deutschland GmbH, υψηλόβαθμα στελέχη της FIFA καθώς και εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης. &&&&
NEO TRAFIC
skoda