Η τιμή της Evora S GP Edtion είναι 79.850 ευρώ.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η τιμή της Evora S GP Edtion είναι 79.850 ευρώ.

Lotus Evora S GP Edition

(12/10/2011)

Αντλώντας έμπνευση από το αγωνιστικό μονοθέσιο της F1, η Lotus παρουσίασε μια ειδική έκδοση της Evora, την S GP Edition, η οποία θα παραχθεί σε τρία συλλεκτικά κομμάτια.

Σε μια προσπάθειά της να προωθήσει την ενασχόλησή της με τους αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού, η Lotus παρουσίασε την Evora S GP Edtion. Πηγή έμπνευσης για το αυτοκίνητο υπήρξε το αγωνιστικό μονοθέσιο Lotus-Renault Formula One. Η εν λόγω Evora είναι βαμμένη μαύρη, διαθέτει κόκκινους καθρέφτες και τροχούς σε χρυσό χρώμα. Το αμάξωμα το διατρέχουν χρυσές ρίγες, ενώ στο κάτω τμήμα των εμπρός και πίσω προφυλακτήρων υπάρχουν κόκκινες λωρίδες.

Μόλις τρεις (συλλεκτικές) Evora S GP Edtion θα παραχθούν.

Μόλις τρεις (συλλεκτικές) Evora S GP Edtion θα παραχθούν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με τα πακέτα «Premium» και «Technology», ενώ διαθέτει και κάμερες οπισθοπορείας. Όπως και στην «κανονική» Evora S, κάτω από το καπό της GP Edtion βρίσκεται το υπετροφοδοτούμενο V6 μηχανικό σύνολο των 3,5 λίτρων, του οποίου η μέγιστη ισχύς είναι 350 ίπποι και η παραγόμενη ροπή αγγίζει τα 400 Nm. Τα νούμερα αυτά είναι αρκετά ώστε η Lotus Evora S GP Edition να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 4,6 δλ., ενώ της χαρίζουν μια τελική ταχύτητα 277 χλμ./ώρα.
LINGLONG VS CONTINENTAL
moto