• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

To μήκος των 2,7μ. χαρίζει στο smart εξαιρετική ευελιξία. Ουσιαστικά είναι το πλέον δυνατό του στοιχείο μαζί με την οικονομία καυσίμου.

Η σχεδίαση του Spark είναι ιδιαίτερα ευφάνταστη, «κλείνοντας» το μάτι στο νεανικό κοινό.

2 μίνι που κάνουν τα πάντα και....συμφέρουν!

Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/6/2012

Όλο και περισσότεροι οδηγοί στρέφονται στα μίνι αυτοκίνητα, έχοντας στο μυαλό τους το πολύ φθηνό σήμα τελών κυκλοφορίας, την χαμηλή κατανάλωση βενζίνης και την ευελιξία κίνησης μέσα στην πόλη. Παρουσιάζουμε δύο μοντέλα με αντίστοιχο ενδιαφέρον.

 
Η οικονομική κρίση έχει μειώσει την αγοραστική δυνατότητα των υποψήφιων αγοραστών αυτοκινήτου. Την ίδια στιγμή οι έμποροι, έχουν ρίξει τις τιμές τους μέσω σημαντικών εκπτώσεων, ενώ παράλληλα κάνουν και επιπρόσθετες προσφορές αξεσουάρ και δώρων. Οπότε αρκετοί καταναλωτές, προβληματισμένοι και από το ράλι ανόδου της τιμής της βενζίνης, σπεύδουν να πουλήσουν τα αυτοκίνητά τους και να αγοράσουν καινούρια, μικρότερου κυβισμού, εκμεταλλευόμενοι και τα ευνοϊκά (άτοκα ή με μικρό επιτόκιο) χρηματοδοτικά προγράμματα. Όσοι καταναλωτές είχαν ή έχουν την ευκαιρία να πουλήσουν το παλιό τους αυτοκίνητο, για να βγάλουν την προκαταβολή, βλέπουν με πολύ καλό μάτι τα μίνι, που πλέον θυμίζουν μικρά, είναι πιο ασφαλή και πιο εξοπλισμένα σε σχέση με το παρελθόν. Επιπλέον, τα πιο πολλά αυτοκίνητα είναι σύγχρονης τεχνολογίας, φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ οι αυτοκινητοβιομηχανίες έλαβαν υπΆ όψιν την φορολογία βάσει εκπομπών καυσαερίου και συμμορφώθηκαν με την Ευρωπαϊκή οδηγία.
Εμείς αυτή τη φορά παρουσιάζουμε δύο μίνι που το κάθε ένα έχει το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον.