Tο πρωτότυπο Hi-Cross είναι υβριδικό και πολύ ενδιαφέρον. Αισθητικά τουλάχιστον θα επηρεάσει έντονα το επόμενης γενιάς Qashqai.

Tο πρωτότυπο Hi-Cross είναι υβριδικό και πολύ ενδιαφέρον. Αισθητικά τουλάχιστον θα επηρεάσει έντονα το επόμενης γενιάς Qashqai.

Πληροφορίες για το νέο Qashqai

(17/5/2012)

Mε βάση το πρωτότυπο Hi-Cross και με μοτέρ 1,2 λίτρων τούρμπο στη γκάμα του, το επόμενης γενιάς Nissan Qashqai αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία το 2014.

Νέα στοιχεία σχετικά με το επόμενης γενιάς Νissan Qashqai ήρθαν στο φως μετά και τις σχετικές τοποθετήσεις του κορυφαίου διοικητικούς στελέχους της εταιρείας, Αndy Palmer, στον βρετανικό Τύπο. Συγκεκριμένα, το επόμενο Qashqai θα βασιστεί σε μεγάλο βαθμό στο πολύ ενδιαφέρον πρωτότυπο Ηi-Cross που παρουσίασε η ιαπωνική φίρμα στην πρόσφατη έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο. Όπως τονίζεται οι διαστάσεις του νέου μοντέλου δεν θα διαφέρουν από αυτές του σημερινού, το οποίο έχει μήκος 4,33 μέτρα και χώρο αποσκευών που φτάνει τα 860 λίτρα με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα. Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι το επόμενο Qashqai αναμένεται, σύμφωνα με ανεπίσημα πάντως στοιχεία, να διαθέτει στη γκάμα του και μοτέρ βενζίνης 1,2 λίτρων τούρμπο με ισχύ άνω των 110 ίππων και τουλάχιστον 190 Nm ροπής! &&&& Πάντως μέχρι το 2014 οπότε και εκτιμάται ότι θα δούμε στην αγορά το επόμενο Qashqai υπάρχει...μέλλον. Σταδιακά θα μαθαίνουμε περισσότερα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

VW LEASEPRO
test center