Νέα μοντέλα, εκδηλώσεις, test drives, στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012 θα βρείτε τα πάντα!
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα μοντέλα, εκδηλώσεις, test drives, στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012 θα βρείτε τα πάντα!

Μέχρι και την Κυριακή 28/10 η έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012

17.924 Επισκέψεις στο άρθρο (19/10/2012)

Οι πύλες της έκθεσης ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012 είναι πλέον ανοικτές! Η μοναδική έκθεση αυτοκινήτου που γίνεται μετά από 2 ολόκληρα χρόνια στην Αθήνα, σας περιμένει έως και τις 28 Οκτωβρίου.

Η Έκθεση, που φιλοξενείται στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο (Αίθουσα Ξιφασκίας) έρχεται για να μας «δείξει» όλα τα νέα μοντέλα αλλά και τις επαναστατικές τεχνολογίες που αυτά ενσωματώνουν. Δυναμική παρουσία θα έχουν οι εταιρίες αυτοκινήτου, οι οποίες θα εκθέσουν ό,τι πιο νέο αλλά και ό,τι πιο οικονομικά... φιλικό προς τον Έλληνα καταναλωτή.
Νέα μοντέλα diesel, οικονομικοί κινητήρες βενζίνης, υβριδική τεχνολογία αλλά και προτάσεις... LPG, είναι μερικά από τα όσα θα βρείτε στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012. Όμως η θεματολογία της έκθεσης δεν θα αρκεστεί μόνο σε αυτά. Σε συνεργασία με το περιοδικό auto Τρίτη και το autotriti.gr θα πραγματοποιηθούν δύο ειδικές ενημερωτικές θεματικές ενότητες, με αντικείμενο την πετρελαιοκίνηση και την υγραεριοκίνηση. 
Παράλληλα, μια σειρά από πρωτότυπες παράλληλες εκδηλώσεις στους εξωτερικούς χώρους της έκθεσης θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Ενδεικτικά αναφέρουμε το μοναδικό «ζωντανό» crash test  που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το ΕΜΠ, την επίδειξη απεγκλωβισμού σε συνεργασία με την ΕΜΑΚ, αλλά και θέματα οδικής ασφάλειας με τη συνεργασία του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς».  
Δεν πρέπει επίσης να ξεχάσουμε και τα test drives που θα μπορούν να πραγματοποιούν οι επισκέπτες σε όλα τα μοντέλα της αρεσκείας τους. Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως το αντίτιμο του εισιτηρίου είναι 6 ευρώ, με τους φοιτητές, τους άνεργους και τα συνοδευόμενα παιδιά να πληρώνουν μόνον 3 ευρώ.
Εναλλακτικά, μπορείτε να «κερδίσετε» τα εισιτήρια σας, μέσω της πρωτοποριακής ενέργειας «click and win». Βρείτε στο... δρόμο τα αυτοκίνητα της έκθεσης, τραβήξτε τα μία φωτογραφία με το κινητό σας τηλέφωνο και στείλτε τη με email στο περιοδικό auto Τρίτη, κερδίζοντας αυτομάτως, χωρίς κλήρωση, μία πρόσκληση για την έκθεση.  
Όλοι οι επισκέπτες θα πάρουν επίσης δώρο τον πολυσέλιδο, πολυτελή κατάλογο της «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ 2012», που περιλαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες για το θεσμό αλλά και αναλυτικές λεπτομέρειες και φωτογραφίες για όλα τα μοντέλα της έκθεσης.  
Μην παραλείψετε επίσης να επισκεφτείτε το περίπτερο των auto Τρίτη και autotriti.gr. Εκεί σας περιμένουν διάφορα δώρα και εκπλήξεις, όπως ένα ειδικό photo booth, στο οποίο θα φωτογραφηθείτε σε... φόντο που δεν περιμένετε. Παράλληλα, θα έχετε τη δυνατότητα να λάβετε μέρος στη μεγάλη δημοσκόπηση για το «Καλύτερο Αυτοκίνητο της Χρονιάς» και άλλα πολλά που όμως δεν θα σας αποκαλύψουμε, θα τα δείτε από κοντά...
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/10/2012  ΩΡΑ 19:00
Eπίσημα εγκαίνια της Έκθεσης παρουσία εκπροσώπων του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, τοπικών Αρχών καθώς και εκπροσώπων του ΣΕΑΑ και επιχειρηματικού κόσμου.
Σάββατο 20/10 ΩΡΑ 18:00-20:00 
Σάββατο 27/10 ΩΡΑ 18:00-20:00 
ΖΩΝΤΑΝΟ CRASH TEST
Kυριακή 21/10 ΩΡΑ 12:00
Σάββατο 27/10 ΩΡΑ  12:00
ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΕΜΑΚ
Κυριακή 21/10 ΩΡΑ  13:00
TEST DRIVE ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
Καθημερινά στις ώρες λειτουργίας της έκθεσης εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για όσους το επιθυμούν. 
ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ 
Καθημερινά στις ώρες λειτουργίας της έκθεσης εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για όσους το επιθυμούν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
test center