Η Japan Display παρουσίασε τον πρωτοποριακό πίνακα οργάνων για οχήματα 12,2 ιντσών.

Η Japan Display παρουσίασε τον πρωτοποριακό πίνακα οργάνων για οχήματα 12,2 ιντσών.

Πίνακας οργάνων… 12,2 ιντσών!

5.269 Επισκέψεις στο άρθρο (9/11/2012)

Η Japan Display παρουσίασε τον πρωτοποριακό πίνακα οργάνων για οχήματα -12,2 ιντσών-, ο οποίος λειτουργεί ως infotainment, ενώ τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι πολύ «προχωρημένα».

Πιστεύετε ότι η ανάλυση 264 ppi (πίξελ ανά ίντσα) των «μηλοσυσκευών» (συσκευές της Apple) είναι εντυπωσιακή; Η Japan Display παρουσίασε στην διεθνή έκθεση FDP στην Ιαπωνία ταμπλέτες 7 ιντσών -σε πρωτότυπη ακόμα εκδοχή- με ανάλυση 2.560 x 1.600 πίξελς στα 431 ppi και σαν να μην έφτανε αυτό, περιόρισε και το πάχος της συσκευής στο 1 χλστ. (χωρίς το γυαλί προστασίας). Η συγκεκριμένη εταιρεία ίσως να μην θυμίζει κάποια γνωστή αντιπροσωπεία, ωστόσο να αναφέρουμε ότι από πίσω της βρίσκονται δυνατές εταιρείες όπως είναι η Sony, Toshiba και Hitachi.
Η Japan Display δεν θα μείνει μόνο στο χώρο των smartphones και tablets, αφού παρουσίασε στην ίδια έκθεση και πρωτοποριακούς πίνακες οργάνων για οχήματα. Φυσικά δεν πρόκειται να απεικονίζουν μόνο σε εντυπωσιακό φόντο το ταχύμετρο και το στροφόμετρο, αλλά όλες τις πληροφορίες και ψυχαγωγικά βοηθήματα που χρειάζεται ο οδηγός του αυτοκινήτου. Ο νέος πίνακας οργάνων έχει διαστάσεις 12,2 ιντσών με την ανάλυσή του να φτάνει τα 1.920 x 720 πίξελς και θα διαθέτει εξαιρετική αντίθεση χρωμάτων, ενώ θα καταναλώνει 50% λιγότερο ρεύμα από τα σημερινά όργανα.
ΕΔΩ μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο της Japan Display από την έκθεση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center