Φωτογραφία αρχείου.

Φωτογραφία αρχείου.

10χρονα παιδιά μπορούν πλέον να οδηγήσουν Ferrari μέσα σε πίστα

3.165 Επισκέψεις στο άρθρο (30/3/2022)

Μια εταιρεία στο Ηνωμένο Βασίλειο δίνει την δυνατότητα σε παιδιά 10-17 ετών να οδηγήσουν supercars 500+ ίππων μέσα σε πίστα αντί 92 ευρώ.

Το όνειρο ζωής για πολλά μικρά παιδιά γίνεται πραγματικότητα

Μια εταιρεία με όνομα TrackDays που δραστηριοποιείται σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ευρώπη, ανακοίνωσε πως πλέον διαθέτει δύο supercars για το Junior Driver πρόγραμμά της. Τώρα, παιδιά από 10 έως 17 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν πλέον την δυνατότητα να βρεθούν πίσω από το τιμόνι μιας Ferrari ή μιας Lamborghini, πολύ πριν αποκτήσουν δίπλωμα οδήγησης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το κόστος είναι 92 ευρώ για κάθε παιδί

Συγκεκριμένα, τα παιδιά μπορούν να οδηγήσουν τώρα είτε μια Ferrari 458 Italia είτε μια Lamborghini Gallardo LP 570 Performante για 20 περίπου χιλιόμετρα μέσα στην πίστα, πάντα φυσικά υπό την επίβλεψη κάποιου ενηλίκου. Αξίζει να σημειώσουμε πως και τα δύο supercars αποδίδουν πάνω από 500 άλογα και μπορούν να πετύχουν το 0-100 σε κάτω από 4 δευτερόλεπτα. Το κόστος για μια τέτοια εμπειρία είναι 92 ευρώ.

«Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που μπορούμε να φέρουμε αυτή την εμπειρία σε παιδιά που πιθανώς δεν φαντάζονταν ποτέ ότι θα μπορούσαν να οδηγήσουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους. Από το αυτοκίνητο των γονιών τους μπορούν πλέον να βρεθούν πίσω από το τιμόνι μιας Ferrari ή Lamborghini που μπορούν να κινηθούν με 321χλμ./ώρα» δήλωσε ο Dan Jones, επικεφαλής της TrackDays.

Νόμιμη η οδήγηση αυτοκινήτου από ανήλικο μέσα στην πίστα

Επειδή είναι λογικό να αναρωτηθεί κάποιος πως γίνεται ένα ανήλικο παιδί χωρίς δίπλωμα να βρεθεί πίσω από ένα supercar, πρέπει να σημειώσουμε πως κάτι τέτοιο είναι νόμιμο στο Ηνωμένο Βασίλειο, αρκεί φυσικά να οδηγούν μέσα σε ελεγχόμενο περιβάλλον μέσα σε πίστα.

Μάθε παιδί μου... οδήγηση!
- Το κόστος είναι 92 ευρώ για κάθε παιδί
- Μπορούν να επιλέξουν την Ferrari 458 Ιtalia ή Lamborghini Gallardo
- Νόμιμη η οδήγηση αυτοκινήτου από ανήλικο μέσα στην πίστα
Εσύ θα πήγαινες το δικό σου παιδί να οδηγήσει ένα πανίσχυρο supercar 500+ ίππων ή θα φοβόσουν;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

PEIRAIOS LEASING
moto