Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά
15 μοντέλα που κάνουν «μπαμ» από μακριά

15 μοντέλα που κάνουν «μπαμ» από μακριά

57.982 Επισκέψεις στο άρθρο

Όταν οι σχεδιαστές αυτοκινήτου έχουν κέφια, μπορούν να δημιουργήσουν μοντέλα που όταν περνούν μπροστά σου, κολλάει το βλέμμα σου και απλά ακολουθείς την κίνησή τους γυρνώντας το κεφάλι μέχρι να ακούσεις το «κρακ»!

¶λογα, ροπή, οδική συμπεριφορά, χώροι, κατανάλωση… καλά όλα αυτά, αλλά όταν βλέπουμε ένα αυτοκίνητο θέλουμε να μας αρέσει. Να το κοιτάμε και να μας ανεβάζει τη διάθεση! 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Συνεπώς ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία ενός νέου μοντέλου είναι ο καλαίσθητος σχεδιασμός του, που θα προσελκύσει τον υποψήφιο αγοραστή και θα προσδώσει στη φίρμα και ένα σχεδιαστικό σήμα κατατεθέν. Εξάλλου, μια εντυπωσιακή πρώτη εικόνα, είναι αυτή που θα μας οδηγήσει να εξερευνήσουμε περαιτέρω τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά ενός αυτοκινήτου. 
 
Ευτυχώς για εμάς, το ευχάριστο είναι πως οι εταιρείες δίνουν πλέον αρκετή σημασία στο κομμάτι σχεδίαση και οι επικεφαλής αυτών των τμημάτων, λανσάρουν συνεχώς φρέσκιες ιδέες και πρωτότυπα σχέδια, ικανοποιώντας έτσι την τέρψη του φιλήδονου κοινού. Γιατί καλώς η κακώς κανείς δεν θέλει να οδηγεί ένα «κακομούτσουνο» αυτοκίνητο…
 
Παρόλο που η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό, υπάρχουν μοντέλα που αντικειμενικά είναι όμορφα και όταν περάσουν δίπλα μας, είναι κάθε άλλο παρά αδιάφορα. Παρακάτω λοιπόν σας παρουσιάζουμε 15 μοντέλα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά και τραβάνε τα βλέμματα όσων τα αντικρίζουν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

VW LEASE PRO 1
AutoΤριτη