Citroen C3

Nissan Micra

Opel Corsa

Τι επιλέγουν οι τρεις οδηγοί του AutoΤρίτη

77.208 Επισκέψεις στο άρθρο (24/8/2018)

Citroen C3
+ Εμφάνιση, εσωτερικός διάκοσμος, χώροι, οδική συμπεριφορά
- Τραχύτητα κινητήρα, εργονομικές ατέλειες, σκληρά πλαστικά

Opel Corsa
+ Οδική συμπεριφορά, ποιότητα κατασκευής, ευρυχωρία καμπίνας, άνεση ανάρτησης
- Αίσθηση τιμονιού, κατανάλωση

Nissan Micra
+ Εμφάνιση, εικόνα και ποιότητα εσωτερικού, οδική συμπεριφορά
- Ορατότητα, αφιλόξενη καμπίνα για τους πίσω επιβάτες, επιδόσεις


O Fun to drive οδηγός μας, όπως καταλαβαίνετε, δεν ικανοποιήθηκε από το συγκεκριμένο δίλλημα, αφού κανένα από τα τρία μοντέλα δεν διαθέτει την απαιτούμενη ισχύ να υποστηρίξει το «fun to drive». Ωστόσο αφού θα πρέπει να βγάλει μια ετυμηγορία, θα αποφανθεί πως τα δυναμικότερα χαρακτηριστικά τα έχει το Micra.

O Value for Money τύπος μάλλον έχει το πιο εύκολο έργο αφού παρόλο που είναι ακριβότερο, το Opel Corsa είναι αρκετά πιο πλήρες από τα άλλα μοντέλα και φυσικά διαθέτει και παραπάνω ισχύ. Έτσι τα λίγο περισσότερα από 1.000 ευρώ που απαιτούνται δικαιολογούνται απόλυτα από στοιχεία εξοπλισμού, όπως οι ζάντες αλουμινίου, οι προβολείς ομίχλης και φυσικά τις υπηρεσίες OnStar και Wifi Hotspot.     

Ο high-tech τύπος θα έχει ευχάριστο πονοκέφαλο, αφού και τα τρία μοντέλα έχουν μοναδικές τεχνολογίες και συστήματα που τα συναντάς σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Στα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας, Intelligent Ride Control και Active Trace Control του Micra, το C3 έχει να παρατάξει τα αντίστοιχα δικά του, αλλά και ενσωματωμένη κάμερα καταγραφής συμβάντων στο μπαρμπρίζ. Αν το C3 είχε και τις υπηρεσίες του Corsa, OnStar και Wifi Hotspot θα το διάλεγε, ωστόσο δεν τις έχει. Συνεπώς σημειώστε «Χ» ανάμεσα σε C3 και Corsa.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

SPRING SEAT
NISSAN