• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το C3 και στο εσωτερικό του είναι μοντέρνο και ξεχωριστό με αρκετές δυνατότητες εξατομίκευσης και πρωτοποριακά στοιχεία.

Έξω από τα συνηθισμένα, το ταμπλό του Peugeot 208 ξεχωρίζει σχεδιαστικά, ενώ η ποιότητα των υλικών είναι παραπάνω από ικανοποιητική.

Στο Clio, ο θάλαμος των επιβατών είναι πολύ μοντέρνος, προσδίδοντας ένα νεανικό στυλ, χωρίς να θυσιάζει την πρακτικότητα.

Εσωτερικό: Ξεφεύγει από τα τετριμμένα το C3

Διαβάστηκε από 66290 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/5/2018
 

Η ξεχωριστή και μοντέρνα εικόνα συνεχίζεται και στο εσωτερικό του νέου Citroen C3 κερδίζοντας τις εντυπώσεις συνολικά. Αυτή είναι εμφανής στο τετραγωνισμένης αισθητικής ταμπλό, με αρκετές δυνατότητες εξατομίκευσης, μαζί με το κόκκινο πλαίσιο που αγκαλιάζει την μετωπική του επιφάνεια, στην όμορφη οθόνη των 7 ιντσών του συστήματος infotainment και τέλος, στον αντίστοιχα σύγχρονο και καλαίσθητο πίνακα οργάνων. Ποιοτικά, το εσωτερικό του C3 χαρακτηρίζεται από την αποκλειστική χρήση σκληρών υλικών, ωστόσο το φινίρισμα και η συναρμογή βρίσκονται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Τέλος ιδιαίτερα είναι και τα αναπαυτικά καθίσματα, αν και δεν προσφέρουν καλή πλευρική στήριξη.
 
Η καμπίνα του 208, από την άλλη, διατηρεί την φιλοσοφία i-cockpit της Peugeot, με το μικρό σε διάμετρο τιμόνι και τα όργανα που ξεπροβάλουν από το ταμπλό στο ύψος των ματιών του οδηγού, σαν head up display. Aκολουθεί μια οδηγοκεντρική αρχιτεκτονική που διακρίνεται από minimal λογική, με λιτές γραμμές και νεανικό χαρακτήρα. Ποιοτικά, δεν έχεις να προσάψεις κάτι, ενώ αρκετά καλή είναι και η εργονομία.
 
Ιδιαίτερα μοντέρνο είναι το εσωτερικό και του Clio, ενώ τα φώτα πέφτουν στην (έξτρα) οθόνη αφής του συστήματος infotainment στο κέντρο του ταμπλό, αλλά και στον πίνακα οργάνων. Η ποιότητα των πλαστικών είναι πολύ καλή, με υλικά μαλακής υφής στο επάνω μέρος του ταμπλό, με πολύ καλή συναρμογή και φινίρισμα. Σε ό,τι αφορά στην πρακτικότητα, δεν μπορείς να μην εκτιμήσεις τις πολλές θέσεις για μικροαντικείμενα. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Πως πρέπει να οδηγείς στη βροχή;

Γυάλισμα ή κέρωμα;

Έλεγχος ΚΤΕΟ σε όχημα LPG! Τι ισχύει;

Diesel vs Βενζίνη

Η κίνηση στους δρόμους

Ford EcoSport VS Peugeot 2008

Έρχεται το πρώτο Pick-Up της Lada;

Οδηγήσαμε με το Top ελαστικό για όλα τα Top SUV

Δοκιμή: Honda Jazz με 102 άλογα

Ανανέωση στόλου: Θα αντέξει το κράτος τη χασούρα;

Δερμάτινο σαλόνι ή κάτι άλλο;

Αll about Σύστημα Μετάδοσης

H μοναδική παγίδα του LPG!

Dent Genie: «To PDR είναι το μέλλον»

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ποια αυτοκίνητα είναι για κλωτσιές;

Αγορά / Auto Bild: Δείτε εδώ ποια μοντέλα αποτελούν έξυπνες αγορές!!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: To καλύτερο επαγγελματικό αυτοκίνητο !

Yellow Pages: Ελαστικά - Τιμές - Προσφορές!

NISSAN: Qashqai το απόλυτο SUV από 20.490€

CITROEN: Νέο C5 Aircross με 130PS από 22.550€

MITSUBISHI: Ατοκο χρηματοδοτικό: 0% επιτόκιο,100 ευρώ/μήνα

MICHELIN: Επιδόσεις που φτιάχτηκαν για να διαρκούν

SEAT: Eπίλεξε το δικό σου Αrona από 15.245€

Ψηφίστε και κερδίστε 4 μοτοσυκλέτες

περισσότερα »