7 φωτογραφίες »

Τα 4 highlights του νέου Ford Puma (+videos)

62.241 Επισκέψεις στο άρθρο (10/2/2020)

Με καθίσματα που σου κάνουν μασάζ, ήπια υβριδικούς κινητήρες, το μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ στην κατηγορία και φρέσκο ντιζάιν, το ολοκαίνουργιο Ford Puma έρχεται δυναμικά και θέλει να φέρει τα πάνω κάτω στα μικρά SUV.

FORD: Γνωρίστε το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Ford και οδηγήστε το για να ζήσετε την πλήρη εμπειρία της Mustang Mach-E

Το όνομα Puma το έχει ξαναχρησιμοποιήσει η Ford, όμως τότε, το 1997 έως το 2001, αφορούσε ένα μικρό κουπέ όχημα. Σήμερα, τα πράγματα είναι διαφορετικά και πλέον όταν θα ακούμε Puma, το μυαλό μας θα πρέπει να πηγαίνει σε ένα μοντέλο της κατηγορίας των B-SUV. Τι νέο όμως φέρνει το νέο μοντέλο της Ford και που ξεχωρίζει;
 
Αρχικά να πούμε πως με μήκος αμαξώματος 4,19 μ. το νέο μοντέλο της Ford τοποθετείται στο μέσο μιας κατηγορίας (B-SUV) που… έχει πάρει τα πάνω της τον τελευταίο καιρό από πλευράς διαστάσεων. Επίσης, παρά το γεγονός πως είναι βασισμένο πάνω στο πάτωμα του Fiesta, καταφέρνει και διαφοροποιείται αρκετά και δείχνει σαν… ένα «μπιζουδάκι» που ξεχωρίζει με την αισθησιακή, δυναμική εμφάνιση και τις τονισμένες ακμές και καμπύλες του αμαξώματος.

Όμως, πέρα από το φαίνεσθαι, το νέο Puma σε κερδίζει και με άλλους τρόπους καθώς ανακαλύπτεις τα κρυμμένα μυστικά του. Ανακαλύψτε τα  όλα στην επόμενη σελίδα.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Σχολιάστε
Διαβάστε περισσότερα για το FORD PUMA