Κάπως έτσι θα μοιάζει το μελλοντικό Nissan GT-R, το οποίο φήμες λένε πως θα το δούμε και 4θυρο.

4θυρο το νέο GT-R;

6.191 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/9/2015

Οι φήμες σχετικά με το μελλοντικό GT-R κινούνται με καταιγιστικό ρυθμό. Κάποιοι λένε πως θα το δούμε και 4θυρο και θα μοιάζει σαν το εικονιζόμενο μοντέλο.

 
Ήταν μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, όταν φήμες από την Ιαπωνία έκαναν λόγο για 4θυρη, σεντάν έκδοση του μελλοντικού GT-R, προκειμένου η ιαπωνική μάρκα να ανταγωνιστεί τις BMW M3 και Mercedes C63 AMG.


Στο εικονιζόμενο μοντέλο βλέπουμε το πως θα μπορούσε να μοιάζει μία πιθανή 4θυρη εκδοχή του, η οποία φυσικά δεν θα διαφέρει, κυρίως στο εμπρός μέρος και από την αντίστοιχη coupe έκδοση.

Σύμφωνα λοιπόν με στέλεχος της Nissan, οι μελέτες και η έρευνα που έχει γίνει δείχνει πως υπάρχει χώρος και για μία 4θυρη έκδοση.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση και άσχετα με το αν τελικά θα δούμε 4θυρο GT-R ή όχι, η εξέλιξή του συνεχίζεται κανονικά, αλλά έχει μεταφερθεί στα τμήματα R&D Ευρώπης και Αμερικής, τα οποία συνεργάζονται στενά με αυτό της Ιαπωνίας. 


Μάλιστα, φήμες λένε πως στην εξέλιξη του νέου GT-R συμμετέχει και η Williams

Εσείς τι λέτε; Θα θέλατε να δείτε το νέο GT-R και σε έκδοση με τέσσερις πόρτες;

 
  • Gl

    Auto p vlepete sti foto ine t neo maxima pou kiklofori sti ameriki. Gia ison gnorizun 4 thira skyline _ gtr iparxan sto parelthon gia polisi entos japan. Opos k na xi tha ne k pali apla oti kalitero iparxi. Treme antagonismos

      1