Αν πρόκειται να κάνεις σύντομα οικογένεια, ένα μίνι θα είναι οριακό στις χωροταξικές σου ανάγκες και σίγουρα θα χρειαστείς κάποιο με μεγαλύτερους χώρους.

    Ελεύθερο πουλί ή με πεθερά σκύλο και παιδί; Η λύση στο AutoΤρίτη!

    64.720 Επισκέψεις στο άρθρο

    Μία ακόμη σημαντική παράμετρος είναι τι κριτήρια θέλετε να ικανοποιεί το καινούριο σας αυτοκίνητο. Σας ενδιαφέρουν οι επιδόσεις και η σπορτίφ οδηγική συμπεριφορά, θέλετε ένα μικρό «μανιτζέβελο» να κινείτε μέσα στην κίνηση και να παρκάρει παντού ή θέλετε χώρους για να μπορείτε να μεταφέρετε όλη την οικογένεια;
    Και αν τώρα μπορεί να είστε ελεύθερος/η έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο πως μπορεί σύντομα να αποκτήσετε οικογένεια, συνεπώς θα πρέπει και να το αλλάξετε; Μπορεί τώρα να σας νοιάζει το 0-100 και οι ρεπρίζ, αλλά μπορεί σε 3 χρόνια να σας απασχολεί για παράδειγμα η ασφάλεια που προσφέρει σε ενδεχόμενο ατυχήματος.  
    ¶ρα μήπως να κοιτάξετε και αυτό που έχει το καλύτερο σκορ στο EuroNCAP και αυτό με το πιο πλήρες σετ αερόσακων; 
     
    Διαβάστε τις δοκιμές και τα αγοραστικά θέματα του Auto Τρίτη
    Οι δοκιμές και τα συγκριτικά όλων των νέων μοντέλων, όπως και τα μοναδικά αγοραστικά θέματα που πραγματοποιεί σε εβδομαδιαία βάση το περιοδικό Auto Τρίτη, αποτελούν έναν πολύτιμο σύμμαχο ενημέρωσής σας για το αυτοκίνητο ή τα αυτοκίνητα που σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να μπείτε στο site του περιοδικού (www.autotriti.gr), για να βρείτε όλες τις δοκιμές και τα συγκριτικά που έχουν δημοσιευθεί, καθώς και να κάνετε το δικό σας συγκριτικό μέσα από τα «ψαχτήρια» της ιστοσελίδας. Να συγκρίνετε σε 200 τομείς, να βρείτε όλες τις προσφορές και τα best sellers της αγοράς, να αναζητήσετε σύμφωνα με τα δικά σας κριτήρια, με λίγα λόγια δηλαδή, να βρείτε όλες τις πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν τώρα, αλλά και σε λίγα χρόνια!

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    Hyundai
    OPEL