Καλό θα είναι μετά το πρώτο σας «ξεκαθάρισμα» να έχετε καταλήξει σε τουλάχιστον 3-4 επιλογές. Έπειτα κάντε και στα 4 μοντέλα ένα test drive.

Στον εξοπλισμό του νέου σας αποκτήματος δεν χρειάζονται σπατάλες, ιδίως όταν υπάρχει αρκετή χρηματική διαφορά μεταξύ δύο ή περισσοτέρων εκδόσεων εξοπλισμού.

Ποια έκδοση εξοπλισμού χρειάζομαι;

64.696 Επισκέψεις στο άρθρο

Όπως όλα τα αυτοκίνητα δεν είναι ίδια, έτσι και όλες οι εκδόσεις εξοπλισμού ενός μοντέλου διαφέρουν μεταξύ τους. Και συνήθως, ερχόμαστε στο δίλημμα του εάν αξίζει να αποκτήσουμε την πιο πλούσια εξοπλιστική έκδοση ενός μοντέλου, η οποία κοστίζει π.χ. 2.000 ευρώ περισσότερα από την προηγούμενη, η οποία όμως διαθέτει μικρότερο επίπεδο εξοπλισμού. Προτού λοιπόν αποφασίσετε, ορίστε και πάλι τις ανάγκες σας. Επίσης, καλό θα είναι να γνωρίζουμε ότι:
- Αναφορικά με την ασφάλεια, το ESP είναι υποχρεωτικό, ενώ ο EuroNCAP δοκιμάζει και βαθμολογεί τα περισσότερα αυτοκίνητα. Τα αποτελέσματα θα τα βρείτε και στους πίνακες του Auto Τρίτη
- Ορίστε τι είναι για εσάς βασικός εξοπλισμός, πόσα ηλεκτρικά παράθυρα θέλετε, πόσους αερόσακους, το ηχοσύστημα, ζάντες αλουμινίου ή όχι κτλ. Αν καταγράψετε τις πραγματικές σας ανάγκες, θα βρείτε αμέσως το επίπεδο εξοπλισμού που χρειάζεστε.
- Οι πίνακες τιμών του Auto Τρίτη, ενημερώνονται σε εβδομαδιαία συχνότητα με όλους τους διαθέσιμους εξοπλισμούς των μοντέλων της αγοράς. Καλό θα είναι λοιπόν, προτού βρεθείτε στην έκθεση, να έχετε ενημερωθεί για το τι προσφέρουν οι διαθέσιμες εκδόσεις του μοντέλου που σας ενδιαφέρει και να πάτε «διαβασμένος».

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda