Τιμώντας τα 50 χρόνια κληρονομιάς Mustang, η 50 Year Limited Edition θα κατασκευαστεί σε 1.964 αντίτυπα που θα πουληθούν το φθινόπωρο.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τιμώντας τα 50 χρόνια κληρονομιάς Mustang, η 50 Year Limited Edition θα κατασκευαστεί σε 1.964 αντίτυπα που θα πουληθούν το φθινόπωρο.

50 χρόνια Mustang

5.987 Επισκέψεις στο άρθρο (17/4/2014)

Στην έκθεση της Ν. Υόρκης η Ford γιορτάζει τα 50κοστά γενέθλια της Mustang και εκεί παρουσίασε την περιορισμένης παραγωγής, επετειακή έκδοση «50 Year Limited Edition»

Μόνο 1.964 αντίτυπα της Mustang 50 Year Limited Edition θα φτιαχτούν, γεγονός που από μόνο του προσδίδει εξαρχής στο αυτοκίνητο μια συλλεκτική διάσταση. Η επετειακή έκδοση θα στηριχθεί στη νέα 2015 Mustang GT fastback με το εξοπλιστικό πακέτο Performance Pack. Δύο είναι οι επιλογές στο χρώμα: το εικονιζόμενο λευκό Wimbledon White και το μπλε Kona Blue. Το δεύτερο δίλλημα έχει να κάνει με το κιβώτιο μετάδοσης, καθώς οι 1.964 τυχεροί θα κληθούν να διαλέξουν ανάμεσα σε μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων. Το αυτοκίνητο είναι τόσο «φορτωμένο» σε εξοπλισμό, που οι δύο παραπάνω επιλογές είναι, ουσιαστικά, οι μόνες.Ο διάκοσμος χρωμίου ήταν πολύ διαδεδομένος στη δεκαετία του 1960, οπότε και η επετειακή Mustang δέχθηκε μερικές διακριτικές πινελιές στη μάσκα, τα πλαϊνά κρύσταλλα και τα πίσω φώτα με τις τρεις μπάρες, τα οποία είναι εμπνευσμένα από την σχεδιαστική πρόταση του 1962, που αποτέλεσε τη βάση για το μοντέλο παραγωγής του 1964. Η Mustang 50 Year Limited Edition θα είναι το μοναδικό μοντέλο του 2015 με το μεγάλο πίσω έμβλημα ως «ψευδοκάλυμμα ρεζερβουάρ», αλλά και την προσθήκη του 50 Years στο λογότυπο GT. Αντίθετα με τις εξωτερικές γρίλιες των φινιστρινιών του fastback του 1965, τα νέα παράθυρα αποτελούνται από στρώματα κρυστάλλου κατασκευασμένα με μία νέα τεχνική ειδικά εξελιγμένη για το αυτοκίνητο.Το αλουμινένιο διακοσμητικό πάνελ που εκτείνεται στο διπλό ταμπλό φέρει φινίρισμα διαφορετικό από των άλλων 2015 Mustang, ενώ μια αριθμημένη πινακίδα 50 Year Limited Edition στην πλευρά του συνοδηγού θα χαράσσεται στο Εργοστάσιο Flat Rock όπου κατασκευάζεται η Mustang. Η έκδοση περιορισμένης παραγωγής είναι η μοναδική 2015 Mustang με δερμάτινο τιμόνι που φέρει ραφή από κασμίρ. Η ίδια ραφή χρησιμοποιείται στο ταμπλό, το κάλυμμα του λεβιέ ταχυτήτων, το κεντρικό υποβραχιόνιο, τα ένθετα θυρών, τα καθίσματα, ακόμα και τα πατάκια.Κάτω από το «μυώδες» καπό της συλλεκτικής Mustang βρίσκεται το ατμοσφαιρικό V8 5λιτρο μοτέρ της εταιρείας, το οποίο αποδίδει πάνω από 420 ίππους και 530 Nm. Κάθε έκδοση 50 Year Limited Edition θα εφοδιάζεται με το πακέτο επιδόσεων Mustang GT που περιλαμβάνει μεγάλα εξαπίστονα εμπρός φρένα Brembo και ζάντες αλουμινίου 19-ιντσών με ελαστικά υψηλών επιδόσεων Pirelli P-Zero με δείκτη ταχύτητας Υ. 

Η αυτόματη έκδοση της επετειακής Mustang διαθέτει πίσω διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης Torsen, με τελική σχέση μετάδοσης 3:55:1.

Η αυτόματη έκδοση της επετειακής Mustang διαθέτει πίσω διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης Torsen, με τελική σχέση μετάδοσης 3:55:1.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda