Τιμές Αυτοκινήτων ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing Ηλεκτρικά & Φόρτιση
Νέες Μάρκες στην Ελλάδα
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Προληπτικός έλεγχος για Prius

Προληπτικός έλεγχος για Prius

(9/2/2010)

Η Toyota ανακοίνωσε παγκόσμιο προληπτικό έλεγχο στο Prius τρίτης γενιάς -με ημερομηνία παραγωγής από τον Απρίλιο του 2009 έως και το τέλος του περασμένου Ιανουαρίου και αφορά στην τροποποίηση του λογισμικού λειτουργίας του συστήματος ABS.

autotriti team

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η προληπτική αυτή ενέργεια περιλαμβάνει 270 αυτοκίνητα στην Ελλάδα, ενώ διευκρινίζεται ότι κανένα άλλο μοντέλο Τoyota ή Lexus δεν εμπλέκεται στο ζήτημα αυτό.
Η Toyota δεν έχει καταγράψει μέχρι σήμερα, οποιοδήποτε ατύχημα ή αναφορά για το συγκεκριμένο θέμα, στην ευρωπαϊκή αγορά.

Η συγκεκριμένη προληπτική ενέργεια δεν ξεπερνά τα 40 λεπτά εργασίας στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Τoyota σε όλη την Ελλάδα, και δεν πρόκειται να επιβαρύνει οικονομικά τους εμπλεκόμενους πελάτες της.Η Toyota Ελλάς, εντός της εβδομάδας, θα κοινοποιήσει σε όλους τους πελάτες της μέσω προσωπικής επιστολής, όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες.

Για τυχόν επιπρόσθετες πληροφορίες, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει με την Τoyota Ελλάς -Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών- στο τηλέφωνο: 210 2808222 (ώρες λειτουργίας από 09.00πμ εως 07.00μμ)
FORD
AION