• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στην κρiση... μόνο Mitsubishi_L200

Διαβάστηκε από 7105 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/7/2010

Επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές της Mitsubishi και αποκτήστε το εκπληκτικό L200 σε μοναδικές τιμές. Μάλιστα για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, σύμφωνα με τα νέα προωθητικά προγράμματα της εταιρείας, το όφελος μπορεί να φθάσει και τα 2.500 ευρώ.

 

 • Η σχεδίαση, η ποιότητα και η αξιοπιστία του L200 συνθέτουν ένα μοναδικό pick-up, ικανό να καλύψει όλες τις ανάγκες.

  Η Mitsubishi, για ακόμα μια φορά, έκανε το θαύμα της, δημιουργώντας το νέο L200, δίνοντάς του τέτοιο σχήμα που σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει τον ανταγωνισμό, όντας σύγχρονο, επιβλητικό, αλλά κυρίως ιδιαίτερα δυναμικό.
  Το μυστικό της επιτυχίας του μοντέλου έγκειται στο σχεδιασμό της καμπίνας των επιβατών, ο οποίος πέρασε στη σφαίρα του παρελθόντος την τετράγωνη, ξεπερασμένη σχεδίαση του ανταγωνισμού, αποκτώντας πλέον σαγηνευτικές καμπύλες. Στην έκδοση με τη διπλή καμπίνα (Double Cab), το Mitsubishi L200 διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους χώρους φόρτωσης της κατηγορίας του, ο οποίος φτάνει σε μήκος τα 1.505 χλστ. και σε φάρδος τα 1.470 χλστ., με τα πλευρικά τοιχώματα να έχουν ύψος 460 χλστ., συνεισφέροντας σε χώρους και εμφάνιση.
  Κάτω από το καπό του κινητήρα, ο ισχυρός Di-D κινητήρας πετρελαίου, ο οποίος, χάρη στην υπερτροφοδότηση, αποδίδει πλέον 178 PS και 400 Nm ροπής, αναδεικνύεται στον καλύτερο σύμμαχο ακόμα και του πιο απαιτητικού επαγγελματία. Το νέο αυτό μηχανικό σύνολο, εκτός από πολύ μεγάλη ελκτική ικανότητα, επιταχύνει το αμάξωμα σε γοργούς ρυθμούς και του επιτρέπει να ξεπερνά με μεγάλη ευκολία τις όποιες δυσκολίες συναντά στο διάβα του. Συνολικά, η γκάμα των μηχανικών συνόλων διαθέτει μια πληθώρα επιλογών όσον αφορά στη δύναμη: 128, 136 και 178 PS, με τη ροπή να κυμαίνεται αντίστοιχα σε 240, 314 και 400 Nm, καλύπτοντας έτσι κάθε ανάγκη και απαίτηση.
  Όπως είναι φυσικό, από ένα τέτοιο "εργαλείο" δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και ένα εξαιρετικό σύστημα τετρακίνησης. Έτσι, εκτός από την έκδοση 2WD (με την ασυναγώνιστη τιμή), όπου η κίνηση μεταφέρεται αποκλειστικά στον πίσω άξονα, φέρει και τα συστήματα Easy Select και Super Select, τα οποία επιτρέπουν στον οδηγό να αλλάξει από 2WD σε 4WD, ακόμα και σε ταχύτητες που πλησιάζουν τα 100 χλμ./ώρα. Συγκεκριμένα, ότι οι πραγματικές δυνατότητες του L200 στις εκτός δρόμου διαδρομές ξεκλειδώνονται με το σύστημα Super Select, το οποίο προσφέρει στον οδηγό επιλογές για μεταφορά της κίνησης μόνο στους πίσω τροχούς, στους τέσσερις τροχούς, αλλά και στους τέσσερις τροχούς με κλείδωμα του κεντρικού διαφορικού και εμπλοκή των κοντών σχέσεων. Το αποτέλεσμα όλων αυτών; Μα, φυσικά, το γεγονός ότι το L 200 είναι ικανό να υπερβεί κάθε εμπόδιο και να κινηθεί ακόμη και στα πλέον δύσβατα μονοπάτια με ιδιαίτερη ευκολία και κυρίως απροβλημάτιστα, βγάζοντας ασπροπρόσωπο τον οδηγό του.
  Επωφεληθείτε τώρα από τις μοναδικές προσφορές της Mitsubishi που πάνε ενάντια στην ακρίβεια και αποκτήστε το πιο σκληροτράχηλο pick-up. Οι τιμές εκκινούν από 15.000 ευρώ για τις Single Cab εκδόσεις με όφελος 1.500 ευρώ, από 21.950 ευρώ για τις εκδόσεις Club Cab με όφελος 2.000 ευρώ, καθώς και από 26.400 ευρώ για τις εκδόσεις Double Cab με όφελος 2.500 ευρώ.

Tags: MITSUBISHI