Νέα στοιχεία για το Mazda MX-5
Διαβάστηκε από 12942 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/12/2010
ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ
Ανεπίσημη φωτογραφία της τέταρτης γενιάς του Mazda MX-5, στην περίπτωση που αυτό είναι εμπνευσμένο από το Shinari Concept!
Η τέταρτη γενιά του Mazda MX-5 βρίσκεται υπό εξέλιξη και νέα στοιχεία συνεχώς διαρρέουν από τον ειδικό τύπο. Το μοντέλο που θα δούμε μέσα στο 2012 θα χαρακτηρίζεται από το μικρό του βάρος, καθώς και από την εμφάνιση του που θα είναι έντονα εμπνευσμένη από το Shinari Concept
Την τέταρτη γενιά του Mazda MX-5 ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει η ιαπωνική φίρμα μέσα στο 2012, ενώ νέα στοιχεία από τον ειδικό τύπο διαρρέουν καθημερινά! Αυτά λοιπόν αναφέρουν ότι το νέο αυτοκίνητο θα είναι έντονα επηρεασμένο από το Shinari Concept το οποίο παρουσιάστηκε από τη Mazda τον Αύγουστο και σηματοδοτεί τη νέα σχεδιαστική τάση στα μοντέλα της. Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο είναι το βάρος του μοντέλου το οποίο η Mazda θα κάνει τα αδύνατα-δυνατά ώστε να μην ξεπερνά τα 1.000 κιλά! Κάτω από το καπό του αναμένεται τετρακύλινδρος κινητήρας με την απόδοση στους 160 ίππους, ενώ κατά καιρούς έχει ακουστεί ακόμη και έκδοση με κινητήρα Wankel! Δύο νέα συστήματα που θα βοηθήσουν στη μείωση της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων θα είναι ο άμεσος ψεκασμός (στο τετρακύλινδρο σύνολο), και το start&stop, ενώ το βασικό κιβώτιο θα είναι χειροκίνητο έξι σχέσεων όμως θα υπάρχει και έκδοση με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Η παρουσίαση του αυτοκινήτου θα γίνει το 2012, ενώ οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν ένα χρόνο αργότερα.
»Σχολιάστε την είδηση

Tags: MAZDA MX-5,

περισσότερα νέα & άρθρα »
MAZDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το μεγαλύτερο ρίσκο της Mazda: Ο «θρύλος» RX7

Νέο Mazda EZ-6: Ηλεκτρικό και Plug-in με έως 1.000 χλμ. αυτονομία

Το Arata είναι το νέο ηλεκτρικό SUV της Mazda

Δοκιμή: Mazda MX-30 R-EV | Το ηλεκτρικό ΜΧ-30 χωρίς άγχος αυτονομίας

Ντεμπούτο για το νέο Mazda CX-80

Mazda 6e: Ηλεκτρικό sedan με άρωμα Κίνας

ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το νέο Kia EV5 GT διέρρευσε πριν το ντεμπούτο του

Επίσημο: Στο Παρίσι για το ανανεωμένο Nissan Qashqai (+video)

009 Grand: Το νέο υπερπολυτελές μίνι βαν της Zeekr

Το νέο Opel Frontera διέρρευσε πριν αποκαλυφθεί στην Ευρώπη