Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Lancia Ypsilon

H Lancia χορηγός του 68ου Φεστιβάλ της Βενετίας

Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/5/2011

Για έκτη συνεχή χρονιά, η Lancia αναλαμβάνει μεγάλος χορηγός του 68ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, το οποίο διοργανώνεται από την Έκθεση Μπιενάλε της Βενετίας από τις 31 Αυγούστου έως τις 10 Σεπτεμβρίου του 2011 στην περιοχή Lido.

 
Η Lancia θα παρέχει στους διοργανωτές της σημαντικής αυτής εκδήλωσης ένα στόλο από καινούρια οχήματα στα οποία θα τοποθετηθεί το λογότυπο του 68ου Φεστιβάλ. Αυτά τα αυτοκίνητα αντιπροσωπεύουν την επιτομή της Ιταλικής κομψότητας και αποτελούν την τέλεια επιλογή για τη μεταφορά των επισήμων και των αστέρων του κινηματογράφου από και προς το Lido αλλά και πάνω στο κόκκινο χαλί.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί η επίσημη «πρώτη» της νέας Lancia Ypsilon, η οποία θα κυκλοφορεί από τον Ιούνιο στις κύριες Ευρωπαϊκές χώρες, και από το Σεπτέμβριο στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία ως Chrysler.

Μετά την επιτυχία των προηγούμενων διοργανώσεων, το Lancia Cafe επιστρέφει στη Βενετία και φέτος ως βασικό σημείο συνάντησης. Ο χώρος που έχει διαμορφωθεί στον κήπο του ξενοδοχείου Excelsior στο Lido έχει αποκτήσει νέα μορφή. Πλήρως ανανεωμένο, το Lancia Cafe θα καταλαμβάνει μεγαλύτερη επιφάνεια που ανέρχεται στα 700 τετραγωνικά μέτρα σε σχέση με τα 330 τετραγωνικά μέτρα το 2010.Το θερμό περιβάλλον του Lancia Cafe προσφέρει στους πρωταγωνιστές του φεστιβάλ την ευκαιρία να συναντηθούν σε μία εκλεπτυσμένη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Επιπλέον, το Lancia Cafe αποτελεί την ιδανική τοποθεσία συνάντησης για τους κυνηγούς ταλέντων, τους παραγωγούς και τα ΜΜΕ αλλά και για προσωπικές συνεντεύξεις μεταξύ σκηνοθετών και ηθοποιών. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, το Lancia Cafe θα φιλοξενήσει εκδηλώσεις και συναντήσεις που διοργανώνονται από τη Lancia καθώς επίσης και από εταιρείες παραγωγής, σημαντικά περιοδικά και σχετικούς με την εκδήλωση θεσμούς.

Με τη χορηγία του 68ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, η Lancia εδραιώνει ακόμη περισσότερο τους δεσμούς της με τον κινηματογραφικό κόσμο - δεσμοί οι οποίοι είναι ήδη στενοί όπως αποδεικνύεται και από την εμφάνιση πολλών αυτοκινήτων της Lancia σε διάσημες ταινίες διαχρονικά, όπως: "Big Deal on Madonna Street" το 1958, "The Easy Life" το 1962, "A Man and a Woman" το 1966, "Deep Red" in 1975 and "Pour la peau d un flic" το 1981 καθώς και από την υποστήριξη της Lancia στα πιο σημαντικά διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου από το 2006. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Lancia Delta είναι το επίσημο αυτοκίνητο των πιο σημαντικών κινηματογραφικών φεστιβάλ από το 2008, έχει εμφανιστεί σε πρωτότυπες διαφημίσεις με τον Richard Gere ενώ πρωταγωνιστικός και ανατρεπτικός ήταν ο «ρόλος» της στην ταινία "Angels & Demons"(Illuminati: Οι Πεφωτισμένοι).

Tags: LANCIA