Μία τρίλεπτη συνέντευξη του Μίκαελ Σουμάχερ, έδωσε στο φως της δημοσιότητας η οικογένεια του Γερμανού πιλότου της Formula 1.

Αδημοσίευτη συνέντευξη του Σουμάχερ (+vid)

2.318 Επισκέψεις στο άρθρο (22/11/2018)

Μία τρίλεπτη συνέντευξη του Μίκαελ Σουμάχερ, έδωσε στο φως της δημοσιότητας η οικογένεια του Γερμανού πιλότου της Formula 1, την οποία αξίζει κανείς να δει.

Από τη στιγμή που ο πρώην πρωταθλητής της Formula 1 υπέστη το ατύχημα κατά τη διάρκεια που έκανε σκι στις ¶λπεις, η οικογένειά του έχει προτιμήσει να κρατήσει κρυφά τα πάντα γύρω από την κατάσταση της υγείας που βρίσκεται ο Μίκαελ Σουμάχερ.
 
Ωστόσο πήρε την απόφαση να δημοσιεύσει μία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο πρώην οδηγός της Ferrari, η οποία έγινε στις 30 Οκτωβρίου 2013.
Εκεί ο Γερμανός απαντά σε 10 ερωτήσεις τις οποίες έθεσαν οι οπαδοί του. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε πως είπε ότι το πιο συγκινητικό πρωτάθλημα ήταν στη Suzuka το 2000 με τη Ferrari. Ο αντίπαλος για τον οποίο τρέφει το μεγαλύτερο σεβασμό είναι ο Μίκα Χάκινεν. Ως παιδί παρακολουθούσε τον ¶ιρτον Σένα και τον Βιτσέντζο Σοσπίρι, αλλά το ίνδαλμά του ήταν ο τερματοφύλακας της Εθνικής Γερμανίας, Τόνι Σουμάχερ!     
 
Κάποιες ακόμα από της ατάκες του ήταν πως: «Η F1 είναι πολύ σκληρή», «Το κλειδί για την επιτυχία όμως είναι να θέλεις πάντα να βελτιώνεσαι». «Τα αποτελέσματα έρχονται εάν όλοι δουλεύουν καλά προς την ίδια κατεύθυνση».
 
Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του Μίκαελ Σουμάχερ που παραχωρήθηκε στα αγγλικά στο παρακάτω βίντεο.
 

NEO TRANSPORTER
test center