Αγοραστικό: Ποιο Fiesta και γιατί;

Αγοραστικό: Ποιο Fiesta και γιατί;

7.168 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2022)

Θες οικονομικό μικρό για κίνηση στην πόλη ή ψάχνεις ένα crossoverάκι για ταξιδάκια στην εξοχή; Και αν ζητάς ένα καθημερινό «πιστάδικο»; Όλες τις παραπάνω ανάγκες υπάρχει ένα μοντέλο που καταφέρνει -αναλόγως έκδοσης - να εκπληρώσει. Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά τις εκδόσεις του Fiesta, που έρχεται εντός του μήνα ανανεωμένο.

Ford Fiesta: Το πιο fun to drive της κατηγορίας

Από τα κλασικά μοντέλα στην ιστορία της Ford, το Fiesta συνεχίζει την πορεία του στην ελληνική αγορά στην έβδομη, πλέον, γενιά. Η ανανέωσή του «πάντρεψε» την απαραίτητη φρεσκάδα σε εμφάνιση και τεχνολογίες με το ραφινάρισμα του ισχυρού τρικύλινδρου 1,5 Ecoboost του «πολεμικού» Ford Fiesta ST.
 
Η συγκεκριμένη έκδοση βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας του, το οποίο διατηρεί αναλλοίωτο το εξής μοναδικό του χαρακτηριστικό. Δηλαδή κάθε έκδοση «κουβαλά» και διαφορετικό οδηγικό προσανατολισμό, καθώς η βασική Titanium ενδείκνυται για καθημερινή χρήση, η ST-Line με την πιο σφιχτή ανάρτηση ενισχύει τον fun to drive προσανατολισμό, ενώ το πακέτο Active ξεχωρίζει για το πιο σκληροτράχηλο design που προσδίδει μια περιπετειώδη εμφάνιση. Συν τοις άλλοις, το Ford Fiesta διατίθεται τόσο σε 3θυρο όσο και 5θυρο αμάξωμα, κάτι που τείνει αν εκλείψει στην κατηγορία.
 
Κοινό πλεονέκτημα όλων, βέβαια, η ευχάριστη οδική συμπεριφορά και η 8ετής εργοστασιακή εγγύηση που συνοδεύει όλα τα αυτοκίνητα της Ford, εγγύηση που είναι και η μεγαλύτερη εγγύηση στην ελληνική αγορά.  Μην ξεχάσουμε και την καθημερινή διέλευση από τον δακτύλιο, πλην του Fiesta ST, κάτι αρκετά σημαντικό για όσους εργάζονται κοντά στο κέντρο της Αθήνας.
 
Αρκετά όμως με τους προλόγους και τις εισαγωγές. Ώρα για... κυρίως πιάτο και την ανάλυση του ανανεωμένου Ford Fiesta. Τι καινούριο έχει;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Κινητήρες: Μόνο ήπια υβριδικοί για μειωμένη κατανάλωση

Τιμή-εξοπλισμός: Σε έξι εκδόσεις και πληρέστατο από την βασική

Σχεδίαση: Κάθε έκδοση έχει το δικό της στυλ

Εσωτερικό: Super ψηφιακή καμπίνα με πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών

Ford Fiesta ST: Το hot-hatch μικρό για τους... σκληροπυρηνικούς

Οδική συμπεριφορά: Fun to drive και ρεκόρ στο elk test

Η γνώμη μας

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
moto