Αλλάζει σε μικρό SUV η νέα Alfa Romeo MiTo
4 Φωτογραφίες »

Αλλάζει σε μικρό SUV η νέα Alfa Romeo MiTo

18.770 Επισκέψεις στο άρθρο (30/12/2022)

H μόδα των SUV δεν λέει να κοπάσει και για αυτό υπάρχει πιθανότητα να δούμε την Alfa Romeo να παρουσιάζει ένα νέο μικρό SUV. Θα θέλατε να μοιάζει έτσι;

Και άλλο SUV από την Alfa;

Από τότε που η Alfa Romeo σταμάτησε την παραγωγή των MiTo και Giullieta, η γκάμα της φίρμας περιελάμβανε μόνο την Giulia και Stelvio. Τους τελευταίους μήνες αυτό έχει αλλάξει λόγω του εμπορικού λανσαρίσματος της νέας Tonale, ωστόσο υπάρχουν φήμες πως η ιταλική φίρμα ετοιμάζεται να φέρει στην αγορά άλλο ένα μικρό SUV.

Αμάξωμα Avenger, πρόσωπο Giulia και πίσω... MiTo

O Βραζιλιάνος ανεξάρτητος σχεδιαστής Kleber Silva παρουσίασε το πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα μικρό SUV από την Alfa Romeo, παίρνοντας ως έμπνευση το «σώμα» του νέου Jeep Avenger και το «πρόσωπο» των Giulia και Stelvio. Αξίζει να αναφέρουμε πως το αμάξωμα του ψηφιακού αυτού αυτοκινήτου είναι ιδιαίτερα τετραγωνισμένο και πως μπροστά υπάρχει η χαρακτηριστικά τριγωνική γρίλια της μάρκας. Τελευταίο αφήσαμε το πίσω μέρος, όπου βλέπουμε πως τα φωτιστικά σώματα είναι στρογγυλά και είναι ακριβώς ίδια με αυτά του τελευταίου MiTo.

H μόνη ευκαιρία να δούμε μια νέα MiTo

Μιας και το ιταλικό μικρό δεν πρόκειται να αναγεννηθεί, ο Kleber Silva θεωρεί πως η Alfa Romeo θα μπορούσε να ονομάσει το αυτοκίνητο της αυτό με το ίδιο όνομα. Άλλωστε, το ιταλικό μικρό αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους Alfisti.

Toyota
moto