• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Από την προσεχή άνοιξη, το Skoda Citigo θα κάνει την εμφάνισή του ανανεωμένο.

Λόγω των νέων προφυλακτήρων, το Citigo μεγάλωσε σε μήκος κατά 34 χλστ., φτάνοντας πλέον στα 3.597 χλστ.

Νέα προσθήκη στην παλέτα των χρωμάτων είναι η πράσινη απόχρωση Kiwi Green. Το αναβαθμισμένο τσέχικο μίνι θα κάνει ντεμπούτο το Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης.

Περνώντας στο εσωτερικό του Citigo, συναντάμε ανασχεδιασμένο πίνακα οργάνων και πιο αναπαυτικά καθίσματα, ενώ στις πιο πλούσιες εκδόσεις υπάρχει διχρωμία.

Ανανεωμένο Skoda Citigo

6.331 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/2/2017

Με μικρές αισθητικές αλλαγές και αναβαθμισμένο εσωτερικό, θα συνεχίσει την εμπορική του καριέρα το ανανεωμένο Skoda Citigo, το οποίο ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο το Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης.

 
Από την προσεχή άνοιξη, το Skoda Citigo θα κάνει την εμφάνισή του ανανεωμένο. Εξωτερικά, αλλάζουν οι προφυλακτήρες, η γρίλια της μάσκας, το καπό και οι προβολείς ομίχλης (προαιρετικά με λειτουργία cornering), ενώ νέας σχεδίασης τροχούς 15 ιντσών συναντάμε στην έκδοση Style.
 
Λόγω των νέων προφυλακτήρων, το Citigo μεγάλωσε σε μήκος κατά 34 χλστ., φτάνοντας πλέον στα 3.597 χλστ. Νέα προσθήκη στην παλέτα των χρωμάτων είναι η πράσινη απόχρωση Kiwi Green. Το αναβαθμισμένο τσέχικο μίνι θα κάνει ντεμπούτο το Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης.
   
Περνώντας στο εσωτερικό του Citigo, συναντάμε ανασχεδιασμένο πίνακα οργάνων και πιο αναπαυτικά καθίσματα, ενώ στις πιο πλούσιες εκδόσεις υπάρχει διχρωμία. Με επιπλέον χρέωση προσφέρονται αισθητήρες βροχής και φώτων, δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι και αυτόματος κλιματισμός.
 
Η Skoda αναβαθμίζει τα ραδιόφωνα Blues και Swing ώστε να προσφέρουν υψηλότερη συνδεσιμότητα. Το ακριβότερο σύστημα Swing διαθέτει έξι ηχεία, έγχρωμη οθόνη Maxi-DOT και υποστηρίζει Bluetooth. Στα Simply Clever χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνεται και η θήκη της ομπρέλας κάτω από το κάθισμα του οδηγού.
 
Αλλαγές στη γκάμα των κινητήρων δεν υπάρχουν, με το Skoda Citigo να συνεχίζει να κινείται από το μηχανικό σύνολο 1.0 MPI με 60 ή 75 ίππους. Το παρόν δίνει και η έκδοση φυσικού αερίου, με το 1.0 G-TEC CNG μοτέρ να αποδίδει 68 άλογα.

Tags: SKODA CITIGO