Ανανεωμένος παρουσιάζεται ο τιμοκατάλογος της Opel,σε ότι αφορά το Mokka X.

Ανανεωμένος παρουσιάζεται ο τιμοκατάλογος της Opel,σε ότι αφορά το Mokka X.

Νέες εκδόσεις & τιμές Opel Mokka X

4.889 Επισκέψεις στο άρθρο (4/9/2017)

Ανανεωμένος παρουσιάζεται ο τιμοκατάλογος της Opel,σε ότι αφορά το Mokka X, το οποίο έχει προσθέσει στη γκάμα του πλούσιες εκδόσεις, τόσο σε κινητήρες βενζίνης όσο και σε πετρελαίου.

Στον νέο τιμοκατάλογο θα βρει κανείς την πλούσια έκδοση (X-Plore) του μοντέλου, με τον κινητήρα πετρελαίου 1.6 κυβικών εκατοστών που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο, ο οποίος προσφέρει 136 ίππους και κοστίζει 25.500 ευρώ, ενώ την ίδια ακριβώς τιμή έχει και η τετρακίνητη έκδοση του μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Επιπλέον η γερμανική εταιρεία έχει συμπεριλάβει και τη νέα έκδοση X-Plore Black pack, η οποία διαθέτει τον αναβαθμισμένο εξοπλισμό της έκδοσης X-Plore, έχοντας επιπλέον μαύρη οροφή και μαύρες ζάντες αλουμινίου.
 
Η έκδοση X-Plore Black pack αποτελείται από πέντε κινητήρες, δύο βενζίνης και τριών πετρελαίου. Οι δύο κινητήρες βενζίνης 1.4 κ.εκ. προσφέρουν 140 και 152 ίππους, με το κόστος απόκτησης να ανέρχεται στα 24.400 και 25.300 ευρώ αντίστοιχα.
 
Σε ότι αφορά τα πετρελαιοκίνητα μοντέλα των 1.6 κ.εκ. που προσφέρουν 136 ίππους, συνδυάζονται τόσο με αυτόματο, όσο και με χειροκίνητο κιβώτιο και κοστολογούνται στις 25.900 ευρώ, ενώ 24.600 ευρώ είναι η αξία της μικρότερης έκδοσης με τα 110 άλογα, η οποία προσφέρεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι ταχυτήτων.
 
Τέλος να αναφέρουμε πως το Mokka X, ξεκινά από 20.200 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
skoda