• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

«Απόβαση» 30 Ferrari στον Πειραιά (+video)

1.371 Επισκέψεις στο άρθρο (22/9/2021)

Tο μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ferrari της Ιταλίας, «Passione Rossa», ήρθε για πρώτη φορά στον Πειραιά και οι φίλοι της αυτοκίνησης βρέθηκαν κοντά σε 30 Ferrari στους εξωτερικούς χώρους του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης».

Τριάντα ξεχωριστές Ferrari μεταξύ των οποίων τα μοναδικά μοντέλα: Enzo, Portofino, 360 Modena, California T, 458 Speciale, Mondial, 355 F1 επισκέφθηκαν από την Παρασκευή 17 έως και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου το μεγάλο λιμάνι, στο πλαίσιο των «Ημερών Θάλασσας», τη γιορτή - θεσμό του Πειραιά, που πραγματοποιείται για 7η συνεχή χρονιά με δωρεάν εκδηλώσεις σε όλη την πόλη.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Οι «Ιταλίδες» καλλονές φωτογραφήθηκαν και κινηματογραφηθήκαν σε ένα εντυπωσιακό Road Show στο παραλιακό μέτωπο και τα αξιοθέατα της πόλης μας, αναδεικνύοντας και προβάλλοντας τις ομορφιές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Πειραιά. Παράλληλα, τα 30 αυτοκίνητα στάθμευσαν σε σημεία του Πειραιά, όπου ο κόσμος είχε την ευκαιρία να τα θαυμάσει από κοντά και να βγάλει φωτογραφίες, ενώ 30 υπερτυχεροί έζησαν μια ονειρική εμπειρία, καθώς είχαν τη δυνατότητα να συνοδηγήσουν ένα από τα πολυτελή ιταλικά αυτοκίνητα.

Στόχος της «απόβασης» των 30 Ferrari στον Πειραιά ήταν να τοποθετηθεί η πόλη και συνολικά η Αττική ψηλά στον χάρτη των τουριστικών προορισμών, σε έναν ακόμη τομέα, αυτόν του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η  δράση η οποία διοργανώθηκε από το Δήμο Πειραιά και τη Περιφέρεια Αττικής, υλοποιήθηκε με τη συνδρομή της Media World Advertising και της Active Media, ενώ την υποστήριξη τους παρείχαν η ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Λιμεναρχείο Πειραιά, η Ελληνική Αστυνομία και ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς. Ta ταξίδι από και προς την Ιταλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Superfast Ferries – Anek Lines.  Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »