Προβλήματα που έχει ο κόσμος!

Που να παρκάρει ο... Μπράβος (+vid)

4.243 Επισκέψεις στο άρθρο (21/9/2017)

Τελικά με το χρήμα μπορείς να αγοράσεις πολλά πράγματα, όχι όμως μια θέση για παρκάρισμα στο Μόντε Κάρλο του Μονακό. Ειδικά αν το αυτοκίνητό σου είναι ένα Brabus B63S 700 6x6. Διαβάστε την ιστορία.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, μια αραβική οικογένεια, έκανε το ταξίδι από τις Κάνες στο Μονακό. Τα αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν τα μέλη της οικογένειας ήταν δύο Pagani Huayra και μια Rolls-Royce Dawn, ωστόσο στην παρέα είχε προστεθεί και ένα Brabus B63S 700 6x6, επιβάτες του οποίου ήταν οι σωματοφύλακες της οικογένειας.
 
Φτάνοντας όμως στο Μόντε Κάρλο αντιμετώπισαν ένα πρόβλημα το οποίο τελικά αποδείχτηκε αξεπέραστο και αυτό γιατί το θηριώδες Brabus δεν έβρισκε χώρο να σταθμεύσει έξω από το ξενοδοχείο Fairmont, όπου και ήταν ο προορισμός της αραβικής οικογένειας.
Παρά τις προσπάθειες αλλά και τους γύρους που έκανε, το τεράστιο Brabus τελικά δεν χώρεσε πουθενά (σύμφωνα με τον χρήστη που ανέβασε το βίντεο) με αποτέλεσμα  ο ιδιοκτήτης του να πάρει την απόφαση να φύγουν και να επιστρέψουν στις Κάννες.
 
Προβλήματα που έχει ο κόσμος!
 
Δείτε το βίντεο

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda