• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ο Fernando Alonso με τoν Flavio Briatore.

Βriatore: «H Ferrari είναι το ίδιο αργή 8 χρόνια»

2.265 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/4/2019

Με λίγα λόγια ο πάντα εκκεντρικός Briatore έδωσε την δική του άποψη για την πορεία της Ferrari.

Την δική του εκδοχή για το κακό ξεκίνημα που έκανε φέτος στο πρωτάθλημα η Ferrari έδωσε ο επί πολλά χρόνια διοικητικό στέλεχος σε διάφορες ομάδες Flavio Briatore.

Η Ferrari ξεκίνησε την χρονιά πιστεύοντας ότι έχει το πιο γρήγορο μονοθέσιο λόγω των δοκιμών που είχαν προηγηθεί, ωστόσο μετά τα τρία 1-2 που έχει καταφέρει να κάνει η Mercedes στους τρεις πρώτους αγώνες, το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο στην Scuderia.

 
Ο Briatore όταν ρωτήθηκε για το τι πάει στραβά στην ιταλική ομάδα είπε: «Tι εννοείτε τι πάει στραβά στην Ferrari; Δεν βλέπω κάτι καινούριο. Το μονοθέσιο τους είναι αργό εδώ και 8 χρόνια». Ο Briatore συνέχισε λέγοντας: «Mε τον Binottο κινδυνεύουν να μην έχουν τον επικεφαλής τους αφοσιωμένο στην ομάδα της F1 και να μπερδέψουν τα πράγματα στο τεχνικό κομμάτι.»

Τέλος, συζητώντας το θέμα της ταχύτητας, ο Ιταλός παράγοντας δήλωσε: «Δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με πέρυσι. Δεν μείωσαν την διαφορά με την Mercedes. Oι δικαιολογίες άρχισαν από τον πρώτο αγώνα. Η Μercedes θα συνεχίσει να κυριαρχεί.»
 

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια