• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Με το C3 Aircross κάθε μετακίνηση καθίσταται αρχικά ευχάριστη μέσω της άνεσης και της ευκολίας στη χρήση που επιδεικνύει.

Ο συνδυασμός ανάρτησης-τιμονιού στο 2008 επιτρέπει στον οδηγό να ακολουθήσει πιο δυναμικούς ρυθμούς, σε δρόμο με στροφές.

H πιο σφιχτή ανάρτηση του Captur χαρίζει άνεση στις μεταφορές και πολύ καλή ποιότητα κύλισης στον αυτοκινητόδρομο.

Στο δρόμο: Πιο δυναμικό το Peugeot 2008

80.092 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/8/2019

Χάρη και στο ακριβές τιμόνι, το 2008 επιτρέπει στον οδηγό να ακολουθήσει πιο δυναμικούς ρυθμούς, σε δρόμο με στροφές όντας το πιο «ζωντανό» οδηγικά και το πιο συμμετοχικό. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, που κατάφερε ρεκόρ στη δοκιμή αποφυγής κινδύνου (έκδοση 1,2 PureTech 110 PS). Tαυτόχρονα, η λειτουργία της ανάρτησης είναι πολύ καλή, με τις ανωμαλίες του δρόμου να απορροφούνται υποδειγματικά. Σε συνδυασμό με την ικανή απόσταση από το έδαφος (170 χλστ.) έχει την ευχέρεια για κίνηση και σε χωματόδρους. 

Πολύ καλή λειτουργία ανάρτησης διαθέτει και το C3 Aircross, το οποίο είναι ξεκάθαρα εστιασμένο στην άνεση κάτι που φαίνεται και από το ελαφρύ πλην ακριβές τιμόνι του. Έτσι κάθε μετακίνηση καθίσταται αρχικά ευχάριστη μέσω της άνεσης και της ευκολίας στη χρήση που επιδεικνύει, ενώ ακόμα και σε υπερβολές, το αμάξωμα παραμένει σταθερό παρά τις σχετικά αυξημένες κλίσεις που εμφανίζει λόγω και των 178 χλστ. απόστασης από το έδαφος.

Το Renault Captur συνεχίζει να ευχαριστεί τον οδηγό του μέσω της ευκολίας που προσφέρει και της άνεσης από την σφιχτούτσικη ανάρτησή του. Χάρη στις σχετικές επεμβάσεις όμως απέκτησε  βελτιωμένα οδηγικά χαρακτηριστικά ως προς την ποιότητα κύλισης και την οδηγική αίσθηση που προσφέρει,  χωρίς ωστόσο η τελευταία να  συγκαταλέγεται στα κύρια ατού του. Αντίθετα, σε αυτά περιλαμβάνεται η εικόνα του σε εκτός δρόμου διαδρομές, με τα 200 χλστ. απόστασης από το έδαφος και την μεγάλη διαδρομή της ανάρτησης να επικουρούν τις πιο περιπετειώδεις αναζητήσεις. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ