Οι χρήστες καλούνται να διαλέξουν τους χρωματισμούς συνδυασμούς του αμαξώματος, του κλωβού ασφαλείας, των ζαντών αλουμινίου και των καθισμάτων.

Οι χρήστες καλούνται να διαλέξουν τους χρωματισμούς συνδυασμούς του αμαξώματος, του κλωβού ασφαλείας, των ζαντών αλουμινίου και των καθισμάτων.

Διαμόρφωσε το Smart όπως σου αρέσει

3.589 Επισκέψεις στο άρθρο (15/5/2014)

Η Smart, αποχαιρετώντας σιγά-σιγα την υπάρχουσα γενιά του ForTwo, οργανώνει μια ψηφοφορία, όπου οι συμμετέχοντες μπορούν σε 5 βήματα να διαμορφώσουν την special έκδοση του μοντέλου, όπως τους αρέσει.

Μία από τις τελευταίες καμπάνιες του Smart ForTwo, πριν αυτό αντικατασταθεί από το επόμενης γενιάς μοντέλο, είναι ίσως και μία από τις καλύτερες. Κάνοντας χρήση των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης, η Smart ζητά από τους φίλους της να ψηφίσουν online, διαμορφώνοντας αυτοί μια special έκδοση του μοντέλου. Η εν λόγω έκδοση θα στηριχθεί στην εκδοχή της Brabus και θα πωλείται το προσεχές φθινόπωρο.Υπάρχουν πέντε γύροι στην ψηφοφορία και οι χρήστες καλούνται να διαλέξουν τους χρωματισμούς συνδυασμούς των μερών του αμαξώματος, του κλωβού ασφαλείας, των ζαντών αλουμινίου και των καθισμάτων. Η καμπάνια θα λάβει χώρα στις εξής χώρες: Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία, Ελβετία, Αυστρία, Πορτογαλία και Η.Π.Α. Οι χρήστες θα μπορούν να συμμετάσχουν μέσω των σελίδων της Smart στο Facebook ή μέσω του σχετικού microsite της εταιρείας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw