Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Δίνει 1 εκατ. ευρώ για την Ουκρανία η Honda!

Δίνει 1 εκατ. ευρώ για την Ουκρανία η Honda!

1.183 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2022)

H Honda έγινε η νέα εταιρεία από το χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας που στηρίζει την Ουκρανία, προσφέροντας το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Αρωγός της Ουκρανίας η Honda

Από τη στιγμή που η Ρωσία κήρυξε τον πόλεμο στην Ουκρανία, μία προς μία οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην αυτοκινητοβιομηχανία προσφέρουν βοήθεια στους Ουκρανούς που είδαν τη ζωή τους να διαταράσσεται από τη μια στιγμή στην άλλη. Ανάμεσα σε αυτές τις εταιρείες βρίσκεται πλέον και η Honda που ανακοίνωσε το δικό της πακέτο βοήθειας υπέρ του ουκρανικού λαού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

1 εκατ. ευρώ μέσω του Ερυθρού Σταυρού

Με ανακοίνωσή της η Honda γνωστοποίησε πως θα προσφέρει 1 εκατομμύριο ευρώ στον ιαπωνικό Ερυθρό Σταυρό για την ανθρωπιστική βοήθεια προς τους πληγέντες της Ουκρανίας και των γειτονικών χωρών, που αντιμετωπίζουν ανυπολόγιστες δυσκολίες. Ειδικότερα, μέσω του ιαπωνικού Ερυθρού Σταυρού, η δωρεά θα διοχετευθεί στις προσπάθειες αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης στην Ουκρανία, και στην υποστήριξη των ενεργειών ανακούφισης των χωρών που δέχονται πρόσφυγες από την Ουκρανία.

Μήνυμα για τον τερματισμό του πολέμου

Παράλληλα η ιαπωνική μάρκα στη σύντομη ανακοίνωσή της εύχεται η κατάσταση έκτακτης ανάγκης να τερματιστεί  το συντομότερο δυνατόν και η ειρήνη να επανέλθει στην περιοχή.

«Στέκεται» έμπρακτα στους Ουκρανούς η Honda.
-Δίνει 1 εκατ. ευρώ για την ανακούφιση των πληγέντων.
-Μέσω του ιαπωνικού Ερυθρού Σταυρού τα χρήματα.
-Να τελειώσει άμεσα ο πόλεμος εύχεται η ιαπωνική μάρκα σε ανακοίνωσή της.
Θα μπορέσουν τα χρήματα που έχουν δώσει οι εταιρείες να καταπραΰνουν τον πόνο των ανθρώπων που ξεριζώθηκαν από τη μία στιγμή στην άλλη;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: