Σχεδίαση: Νέα και πιο νεανική εμφάνιση

133.330 Επισκέψεις στο άρθρο (15/4/2024)
Σχεδίαση: Νέα και πιο νεανική εμφάνιση
5 Φωτογραφίες »

Ως είθισται σε κάθε γενιά μοντέλου που δέχεται facelift, οι διαστάσεις και σχεδιαστικές γραμμές μένουν ίδιες και αυτό που αλλάζει είναι φώτα, μάσκα και επιμέρους λεπτομέρειες. Αυτό λοιπόν συμβαίνει και στην περίπτωση του Duster που έχει αποκτήσει νέα, πιο νεανική εμφάνιση με κύρια χαρακτηριστικά της τη μάσκα με το νέο λογότυπο το οποίο παρουσιάζει το δέσιμο μεταξύ των γραμμάτων «D» και «C» στο λογότυπο , όπως συνδέονται οι κρίκοι μίας αλυσίδας. Το νέο σήμα είναι επίσης ορατό και στο καπάκι της πλήμνης του κάθε τροχού, ενώ έχει γίνει η προσθήκη του λογότυπου στην πίσω πόρτα και στο τιμόνι του κάθε μοντέλου. 

Παρά τον εκμοντερνισμό του πάντως δε έχει χάσει τον σκληρoτράχηλο και off-road χαρακτήρα του, που τονίζεται από τα πλαστικά προστατευτικά γύρω από το αμάξωμα, τα μαρσπιέ, τις ράγες στην οροφή και φυσικά τα 21,7 εκ. απόστασης από το έδαφος σε συνδυασμό με τους μικρούς προβόλους.

Τέλος, όσον αφοράς στις εξωτερικές διαστάσεις, παραμένουν ουσιαστικά απαράλλαχτες και με μήκος 4,34 μ., το Duster καταλαμβάνει το χώρο του στο κάτω άκρο της κλάσης των C-SUV.
 

Σελίδα 1Ξαναβλέπουμε το Dacia Duster 4X4 diesel, τώρα που ακρίβυνε 10 χιλιάδες
Σελίδα 2Σχεδίαση: Νέα και πιο νεανική εμφάνιση
Σελίδα 3Εσωτερικό: Λιτή σχεδίαση με σκληρά πλαστικά
Σελίδα 4Κινητήρας: Τραβάει καλά, όμως καίει 7,5 λτ. στην πόλη
Σελίδα 5Στο δρόμο: Δεν φοβάται να λερωθεί στο χώμα, άνετο στην άσφαλτο
Σελίδα 6Η γνώμη μας
Σελίδα 7Μετρήσεις & τεχνικά χαρακτηριστικά
ford
SEAT