11 φωτογραφίες »

¶κρως θετικά είναι τα ερεθίσματα και από εσωτερικό του υβριδικού C5 Aircross, με τη γνωστή, από τις συμβατικές εκδόσεις, οριζόντια σχεδιαστική λογική. Εδώ όμως το σύνολο δείχνει ακόμα πιο high-tech.

Eσωτερικό: Ποιοτικό, ευρύχωρο & ακόμα πιο high-tech

53.804 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2021)

¶κρως θετικά είναι τα ερεθίσματα και από εσωτερικό του υβριδικού C5 Aircross, με τη γνωστή, από τις συμβατικές εκδόσεις, οριζόντια σχεδιαστική λογική. Εδώ όμως το σύνολο δείχνει ακόμα πιο high-tech. Υπάρχει φυσικά  στάνταρ κεντρική οθόνη αφής των 8 ιντσών και 12,3 ιντσών ψηφιακός πίνακας οργάνων, όπου προβάλλονται οι πληροφορίες για την ροή ενέργειας, τη φόρτισης της μπαταρίας, την αυτονομία κτλ. Πιο χαρακτηριστική διαφορά είναι ο χωρίς πλαίσιο μεσαίος καθρέφτης στο κάτω μέρος του οποίου υπάρχει ένα μπλε LED που ανάβει όταν η κίνηση γίνεται ηλεκτρικά.  Λείπει το μαλακό πλαστικό από το ταμπλό, αλλά το εσωτερικό είναι μοντέρνο και γεροδεμένο. Αποδίδοντας εύσημα για τις βασικές συντομεύσεις του κύριου μενού, που ελέγχονται με πλήκτρα αφής, κάθεσαι ψηλά και απολαμβάνεις την άριστη εργονομία, που σε κάνει να νιώθεις κάθε άλλο παρά χαμένος σε λαβύρινθους μενού και υπομενού.

Η φαρδιά καμπίνα δίνει αμέσως μια αίσθηση άνεσης και ευρυχωρίας, στοιχεία που τονίζονται από τα Advanced Comfort καθίσματα-πολυθρόνες και την φαρδιά κεντρική κονσόλα.  Τα τρία αυτόνομα, με ρυθμιζόμενη σε 5 θέσεις πλάτη, συρόμενα κατά 150 χλστ. και αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα αποτελούν ένα από τα ειδικά χαρακτηριστικά του C5 Aircross SUV και διατηρούνται στην υβριδική έκδοση.

Οι χώροι για τους επιβάτες είναι άπλετοι, ενώ παρά την απώλεια 120 λτ. από την έξυπνη τοποθέτηση της μπαταρίας υψηλής τάσης κάτω από τα πίσω καθίσματα, το πορτμπαγκάζ παραμένει από τα μεγαλύτερα στην κατηγορία με όγκο φόρτωσης 460 έως 600 λίτρα, ανάλογα με τη θέση των πίσω καθισμάτων.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

LEASING APRILIOS
skoda