Η γενικότερα ευχάριστη σχεδιαστική και άκρως ποιοτική, εικόνα του Fiesta διατηρείται και στην έκδοση Active φυσικά.

Στάνταρ η δυνατότητα για επιλογή ανάμεσα σε οικονομική ή κανονική οδήγηση μαζί με μια πρόταση για ολισθηρές συνθήκες.

Ο οδηγός κάθεται σωστά και ψηλά έχοντας μια πανοραμική εικόνα του δρόμου.

Πλήρης πίνακας οργάνων με αναλογικά στοιχεία εκατέρωθεν της οθόνης πληροφοριών.

Ξεχωρίζει η «αιωρούμενη» έγχρωμη οθόνη αφής του SYNC3, το οποίο λειτουργεί και με φωνητικές εντολές.

Οι προσθήκες χρώματος σε ταμπλό και καθίσματα, έχουν «φωτίσει» το εσωτερικό του Fiesta Active σε σχέση με τις απλές εκδόσεις.

Εσωτερικό: Ποιοτικό, ευχάριστο και πιο φωτεινό

35.379 Επισκέψεις στο άρθρο (9/9/2018)

Η γενικότερα ευχάριστη σχεδιαστική και άκρως ποιοτική, εικόνα του Fiesta διατηρείται και στην έκδοση Active φυσικά. Την διαφορά κάνουν κάποιες βαμμένες λεπτομέρειες (όχι απαραίτητα στο χρώμα του αμαξώματος), οι επενδύσεις των καθισμάτων με πιο ανθεκτικό και εύκολο στον καθαρισμό ύφασμα και η (πραγματική) αίσθηση ότι κάθεσαι λίγο ψηλότερα. To σύνολο δείχνει πιο χαρούμενο, πιο... Active. Κυρίαρχη φυσικά η οθόνη του infotainment, με στάνταρ 6,5 ίντσες διαγώνιο και πλήρη συνδεσιμότητα χάρη στο σύστημα SYNC 3, το οποίο λειτουργεί και με φωνητικές εντολές. Στην καμπίνα του Fiesta Active η μοντέρνα σχεδίαση ενσωματώνει καλόγουστα την τεχνολογία, συνθέτοντας ένα εσωτερικό στο οποίο περνάς ευχάριστα τον χρόνο σου.

Φυσικά όλο το τεχνολογικό πακέτο του απλού Fiesta έχει περάσει και στο Active με πολυάριθμα καλούδια και κορωνίδα μεταξύ άλλων το Pre-Collision Assist με δυνατότητα να περιορίζει την ένταση μιας σύγκρουσης ή να την αποφεύγει εντελώς, σχεδιασμένο και για εντοπισμό πεζού.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Toyota
moto