Δοκιμή: Αυτόματο Ford Kuga diesel
18 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή: Αυτόματο Ford Kuga diesel

130.841 Επισκέψεις στο άρθρο (21/6/2022)

Η αυτόματη έκδοση του πετρελαιοκίνητου Kuga ολοκληρώνει ιδανικά τον άνετο χαρακτήρα που διαθέτει το μοντέλο της Ford, κάνοντας ακόμα πιο ευχάριστες όλες τις διαδρομές μέσω της έξτρα ευκολίας που προσφέρει.

Η λύση στην ακρίβεια;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δεν νοείται πλέον μοντέλο που σέβεται τον εαυτό του και τον αγοραστή κυρίως, να μη προσφέρει στις βασικότερες εκδόσεις της γκάμας του αυτόματο κιβώτιο. Ειδικά μάλιστα στα μοντέλα από την μικρομεσαία κατηγορία και πάνω, όπου το έξτρα κόστος είναι αναλογικά μικρότερο, σε σχέση πάντα με την αξία αγοράς. Άλλωστε πλέον το επιλέγουν και οι αγοραστές συχνότερα.

Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα από τα πιο αξιόλογα οικογενειακά SUV της αγοράς, όπως το Kuga. Η Ford εξοπλίζει το μοντέλο της στις diesel εκδόσεις του με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, τη δοκιμή του οποίου σε συνδυασμό με τον EcoBlue κινητήρα των 120 ίππων, θα διαβάσετε στις επόμενες γραμμές.

Από 33.928 ευρώ, με πλούσιο εξοπλισμό και 8 χρόνια εγγύηση

Το πετρελαιοκίνητο Ford Kuga των 120 ίππων είναι αποκλειστικά διαθέσιμο με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, σε 3 εξοπλιστικά επίπεδα, ST-Line, ST-Line X & Vignale, με τιμή από 33.928 ευρώ και συνοδεύεται από 8ετή εγγύηση μηχανικών μερών, τη μεγαλύτερη που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά, καθώς επίσης και από πλούσιο εξοπλισμό. 

Αναλυτικότερα μεταξύ άλλων θα συναντήσουμε ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, φώτα LED, οθόνη αφής 8 ιντσών για το SYNC3, αυτόματο 2ζωνικό κλιματισμό, πολλούς αυτοματισμούς, καθώς και ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών. Φυσικά το «παρών» δηλώνουν και όλα τα τελευταία συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης της φίρμας, αλλά και το FordPass Connect, που προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης στο wi-fi του αυτοκινήτου έως και 10 συσκευών, αλλά και απομακρυσμένο έλεγχο μέσω του FordPass App. Τέλος, εξωτερικά η σπορτίφ «ST-Line» έκδοση έχει σπορ προφυλαχτήρες, διπλή απόληξη εξάτμισης και σπορ ανάρτηση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

SPRING SEAT
NISSAN