Δοκιμή: Σπορτίφ Hyundai i20 N Line με 120 άλογα
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή: Σπορτίφ Hyundai i20 N Line με 120 άλογα

58.539 Επισκέψεις στο άρθρο (25/8/2022)

Η κορυφαία έκδοση κινητήρα του «απλού» Hyundai i20 συνδυάζει σπορ εμφάνιση και μπόλικα αλογάκια, με την οικονομία στο καύσιμο. Δοκιμάζουμε το δημοφιλές μικρό με τα 120 άλογα και την ήπια υβριδική τεχνολογία στην σπορτίφ εξοπλιστική έκδοση N Line.

Το ισχυρότερο i20 μετά το «αυθεντικό N» των 204 ίππων

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά επτά συνολικά επιλογές μηχανικών συνόλων προσφέρει η Hyundai στο τρίτης γενιάς i20. Η ευρεία γκάμα κινητήρων θα μπορούσε να είναι μία εξήγηση για την εντυπωσιακή περσινή χρονιά της εταιρείας, που είδε το i20 να φιγουράρει στην πρώτη 10άδα των συνολικών εγχώριων πωλήσεων και στο No2 των πωλήσεων λιανικής. Εμείς τώρα έχουμε στα χέρια μας η κορυφαία (βάσει) ίππων επιλογή κινητήρα της γκάμας. Μία επιλογή που αποδίδει 120 άλογα και συνεπικουρείται από ήπια υβριδική τεχνολογία 48V. Δοκιμάζουμε το Hyundai i20 στο top εξοπλιστικό πακέτο N Line με το 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο iMT.


Το ισχυρότερο i20 μετά το «αυθεντικό N» των 204 ίππων.

Το ισχυρότερο i20 μετά το «αυθεντικό N» των 204 ίππων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εξοπλισμός: Με όλες τις ανέσεις στα 21.590 ευρώ

Αναφέραμε ότι η εξοπλιστική έκδοση N Line είναι η κορυφαία της γκάμας του i20 και αυτό αποτυπώνεται τόσο στην τιμή όσο και στις παροχές του μοντέλου. Το συγκεκριμένο εξοπλιστικό πακέτο κοστίζει 21.590 ευρώ, με το ίδιο κινητήριο σύνολο να ξεκινά από 18.790 ευρώ στην πληρέστατη βασική έκδοση Exclusive. Στάνταρ παρέχονται όλα τα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας Hyundai SmartSense (αυτόματο φρενάρισμα, Cruise Control κλπ.), πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25 ιντσών, οθόνη αφής 8 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας. Ως έξτρα στην έκδοση N Line περιλαμβάνονται πλήρη φώτα εμπρός και πίσω LED, προβολείς ομίχλης, 17άρες ζάντες αλουμινίου, θύρα USB πίσω επιβατών κ.ά.. Όλα τα παραπάνω, φυσικά, προσφέρονται με εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών και απεριορίστων χιλιομέτρων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

FORD E-TRANSIT
NISSAN