13 φωτογραφίες »

H έκδοση GT Line τονίζει το «πιπεράτο» και νεανικό design του Kia Picanto.

Δοκιμή: Kia Picanto GT Line

31.461 Επισκέψεις στο άρθρο (7/5/2021)

To αυτοματοποιημένο κιβώτιο τονίζει την ευελιξία του Kia Picanto και κάνει εύκολη τη ζωή του οδηγού ακόμα και σε συνθήκες αφόρητης κίνησης.

Με μια ματιά
  • Αυτοματοποιημένο μηχανικό κιβώτιο AMT με 1.300 ευρώ
  • 1,2 λτ. με 84 άλογα
  • Καίει 7,0 λτ./100 χλμ.
  • Από 14.390 ευρώ
Η τιμή όμως ανεβαίνει κάπως, ειδικά στην 1,2 έκδοση της δοκιμής με το αυτοματοποιημένο μηχανικό κιβώτιο ΑΜΤ.

Η τιμή όμως ανεβαίνει κάπως, ειδικά στην 1,2 έκδοση της δοκιμής με το αυτοματοποιημένο μηχανικό κιβώτιο ΑΜΤ.

Ευελιξία και compact διαστάσεις, αλλά και άνετοι χώροι, «πιπεράτη» εμφάνιση, hi-tech στοιχεία, υψηλό Value For Money και 7ετής εγγύηση, είναι κάποια από τα στοιχεία που καθιστούν το νέο Kia Picanto μια άκρως ολοκληρωμένη επιλογή στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης. Η έκδοση με το αυτοματοποιημένο μηχανικό κιβώτιο ΑΜΤ υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερη ευκολία χρήσης και φυσικά λιγότερο άγχος στις αστικές μετακινήσεις. Η δοκιμή της έκδοσης με τον 1,2 λτ. κινητήρα των 84 ίππων.
 
Από 14.390 ευρώ, συν 1.300 ευρώ για το αυτόματο κιβώτιο
Το αυτόματο Kia Picanto με τον 1,2 λτ. ατμοσφαιρικό κινητήρα είναι διαθέσιμο από την έκδοση Optimum (η δεύτερη στη γκάμα) και κοστίζει από 14.390 ευρώ μετά από την τρέχουσα έκπτωση των 500 ευρώ, με 5 χρόνια δωρεάν service και ικανοποιητικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 6 αερόσακους, οθόνη αφής 8``, Cornering Brake Control, Torque Vectoring System, ηλεκτρικές ευκολίες και Air Condition. Ζάντες αλουμινίου και σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος μεταξύ άλλων, θα βρει κανείς στάνταρ στην επόμενη έκδοση Premium με 15.090 ευρώ. Το μοντέλο της δοκιμής με το δυναμικό σε στυλ και πλούσιο σε εξοπλισμό πακέτο GT Line κοστίζει 15.990 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση η διαφορά με την εκάστοτε χειροκίνητη έκδοση είναι επιπλέον 1.300 ευρώ.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Hyundai
OPEL