• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Rio με τον κινητήρα 120 ίππων διαθέτει τα κατάλληλα εφόδια για να ξεδιπλώσει στο δρόμο τα δυναμικά οδηγικά χαρακτηριστικά του.

Στο δρόμο: Κεφάτο και δυναμικό

52.122 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/1/2019

Ο οδηγικός χαρακτήρας του Rio είχε αποκαλυφθεί από τις προηγούμενες δοκιμές μας, ένας χαρακτήρας που δίνει έμφαση στην ποιότητα κύλισης και τον δυναμισμό, όπως ορίζεται από τη σφιχτή του ανάρτηση και την ουδετερότητα σε συνθήκες οριακές, αλλά και τη δυνατότητα για παιχνιδίσματα όποτε το θελήσετε. 

Η προσθήκη του συγκεκριμένου κινητήρα λοιπόν, οξύνει περισσότερο το τελευταίο στοιχείο, δίνοντας περισσότερο ταμπεραμέντο στο μικρό Kia, με τον οδηγό να απολαμβάνει ακόμα πιο πολύ κάθε βύθισμα του δεξιού πεντάλ. Αν και το τιμόνι έδινε ακόμα καλύτερη πληροφόρηση θα ήταν σίγουρα ανάμεσα στα πιο fun to drive μοντέλα της κλάσης του.

Από την άλλη βέβαια, το «τίμημα» της σφιχτής ανάρτησης, είναι κάποιες κακοτεχνίες του δρόμου να γίνονται αντιληπτές στην καμπίνα. Τέλος αξίζει μια αναφορά στα φρένα του που χρειάστηκαν μόλις 35,5 μ. για να σταματήσουν το Rio από τα 100 χλμ./ώρα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Σχολιάστε

22 διαθέσιμα άρθρα για KIA  RIO