• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ξεκάθαρος ο στόχος του νέου Hyundai i30, να βρίσκεται στο άνω ράφι των μικρομεσαίων.

Γενναιόδωρα εξοπλισμένο και με τιμή 16.990 στον κατάλογο, μιλάμε για μια πρόταση που απαιτεί την προσοχή σας.

Σχεδιαστικά, τραβάνε την προσοχή οι σπορ λεπτομέρειες, χωρίς όμως να χάνει τον οικογενειακό του χαρακτήρα.

Η σχεδίαση και στο εσωτερικό, τραβάει τα βλέμματα χωρίς βέβαια υπερβολές.

Δοκιμή: Νέο Hyundai i30

Διαβάστηκε από 68750 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/1/2018
 

Δοκιμή: Νέο 1000άρι Hyundai i30 με 120 άλογα. Δείτε τώρα το νέο μικρομεσαίο Hyundai, που έρχεται με χαρακτήρα φαβορί στα μικρομεσαία.

Με δεδομένη τη στροφή προς τη βενζίνη, την οποία δείχνει να πραγματοποιεί αποφασιστικά πια η αγορά στο σύνολό της και όχι μόνο στη χώρα μας, ένα από τα στοιχεία που μπορούν να κρίνουν την πορεία ενός οχήματος είναι η διάθεση ενός αξιόμαχου συνόλου αυτού του είδους. 
 
Η Hyundai θέλει πλέον το i30 να συγκαταλέγεται στις καλύτερες επιλογές της κλάσης, στο άνω ράφι των μικρομεσαίων. Αυτό σημαίνει πολλά, αλλά κυρίως σημαίνει και ένα καλό 1.000άρι μοτέρ της νέας εποχής: αυτή είναι όχι απλώς η τάση αλλά το καθεστώς, αρκεί να σκεφτούμε ότι μέχρι και εταιρείες όπως η Honda προσαρμόστηκαν σε αυτό το δεδομένο αλλάζοντας φιλοσοφίες ετών. 
 
Το δικό της μοτέρ, η Hyundai το τοποθετεί σε ένα πλαίσιο με πολύ καλή «ανατροφή» όπως μας έδειξε η δοκιμή της diesel εκδοχής. Η δε γενναιόδωρη εξοπλιστική πολιτική δεν κάνει εξαιρέσεις εμπρός στην έκδοση βενζίνης, οπότε το i30 παραμένει άρτια προετοιμασμένο και με τιμή 16.990 στον κατάλογο (χωρίς να συνυπολογίζεται τρέχουσα προσφορά η οποία κόβει 800 ευρώ), δείχνει ότι υπάρχουν περιθώρια να συνδυαστεί ένα πλήρως ολοκληρωμένο αυτοκίνητο με μια πολύ ανταγωνιστική τιμή. Κι αυτό μπορεί να βάλει έναν παίχτη στο γκρουπ των ισχυρών.  

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

HYUNDAI i30 - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  • Νίκος

    Μετριότατα τα νούμερα της Hyundai...κ με το χιλιάρι βάζει μπρος για να βρεθει στο club των αναξιόπιστων

      13
  • St

    ...σε μένα με ξένισε που η Χιουνται, εκεί που κανει την εκπτωση μεχρι 800 ευρώ από την προτρινομενη τιμή, χρεωνει το μεταλλικό χρώμα...και ερχεται μια γιάλλη η τιμή...

      7