• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ξεκάθαρος ο στόχος του νέου Hyundai i30, να βρίσκεται στο άνω ράφι των μικρομεσαίων.

Γενναιόδωρα εξοπλισμένο και με τιμή 16.990 στον κατάλογο, μιλάμε για μια πρόταση που απαιτεί την προσοχή σας.

Σχεδιαστικά, τραβάνε την προσοχή οι σπορ λεπτομέρειες, χωρίς όμως να χάνει τον οικογενειακό του χαρακτήρα.

Η σχεδίαση και στο εσωτερικό, τραβάει τα βλέμματα χωρίς βέβαια υπερβολές.

Δοκιμή: Νέο Hyundai i30

Διαβάστηκε από 29322 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/11/2017

Δοκιμή: Νέο 1000άρι Hyundai i30 με 120 άλογα. Δείτε τώρα το νέο μικρομεσαίο Hyundai, που έρχεται με χαρακτήρα φαβορί στα μικρομεσαία.

 
Με δεδομένη τη στροφή προς τη βενζίνη, την οποία δείχνει να πραγματοποιεί αποφασιστικά πια η αγορά στο σύνολό της και όχι μόνο στη χώρα μας, ένα από τα στοιχεία που μπορούν να κρίνουν την πορεία ενός οχήματος είναι η διάθεση ενός αξιόμαχου συνόλου αυτού του είδους. 
 
Η Hyundai θέλει πλέον το i30 να συγκαταλέγεται στις καλύτερες επιλογές της κλάσης, στο άνω ράφι των μικρομεσαίων. Αυτό σημαίνει πολλά, αλλά κυρίως σημαίνει και ένα καλό 1.000άρι μοτέρ της νέας εποχής: αυτή είναι όχι απλώς η τάση αλλά το καθεστώς, αρκεί να σκεφτούμε ότι μέχρι και εταιρείες όπως η Honda προσαρμόστηκαν σε αυτό το δεδομένο αλλάζοντας φιλοσοφίες ετών. 
 
Το δικό της μοτέρ, η Hyundai το τοποθετεί σε ένα πλαίσιο με πολύ καλή «ανατροφή» όπως μας έδειξε η δοκιμή της diesel εκδοχής. Η δε γενναιόδωρη εξοπλιστική πολιτική δεν κάνει εξαιρέσεις εμπρός στην έκδοση βενζίνης, οπότε το i30 παραμένει άρτια προετοιμασμένο και με τιμή 16.990 στον κατάλογο (χωρίς να συνυπολογίζεται τρέχουσα προσφορά η οποία κόβει 800 ευρώ), δείχνει ότι υπάρχουν περιθώρια να συνδυαστεί ένα πλήρως ολοκληρωμένο αυτοκίνητο με μια πολύ ανταγωνιστική τιμή. Κι αυτό μπορεί να βάλει έναν παίχτη στο γκρουπ των ισχυρών.  

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • Λογικος

    H Hyundai πλεον - οσο και να μην θελουν να το καταλαβουν καποιοι - δεν μπηκε απλα στα χωραφια των παραδοσιακων παιχτων αλλα δειχνει να θελει να τους ξεπερασει στο αμεσο μελλον τοσο απο θεμα ποιοτητας/αξιοπιστιας οσο και στο θεμα value for money τιμης! Ξερετε αν στην εκθεση αυτοκινητου θα υπαρχει το κουποειδες i30 Fastback που ειναι και πιο ξεχωριστο και ομορφο απο το γκολφοειδες i30;

      33
  • panosl1

    Ενα πολύ καλό, αξιόπιστο και ολοκληρωμένο αυτοκίνητο από μια εταιρεία κολοσσό. Το i30 Fastback περιμένουμε να δούμε, αυτό πιστεύω ότι θα πάει ακόμη καλύτερα. Αν και πάντα διαφωνούσα με το golfοειδές σχήμα, μπράβο στη Hyundai.

      3